Show

Komentari 5

Tiger Woods priznao: Elin, imao sam tek tri ljubavnice

Tiger Woods priznao: Elin, imao sam tek tri ljubavnice

Po preljubnika Tigera u kliniku za odvikavanje od seksa došla je supruga kako bi s njim otišla kući. Golfer je u klinici potpisao 'ugovor o celibatu'

Tigeru Woodsu (34) pripisuju dvanaest izvanbračnih afera, no on je priznao samo tri. Znao je da će supruzi Elin Nordegren (30), koja je došla po njega u kliniku za seksualnu rehabilitaciju u Mississippiju, morati priznati barem dio pa joj je porekao ostatak harema. Priznao joj je da je bio s hostesom Rachel Uchitel (34), konobaricom Jaimee Grubbs (26), a trećoj ime nije poznato. Elin je, kažu, svjesna da on laže no ne može podnijeti više jer samo želi mir. Zbog svoje ovisnosti o seksu golfer šest tjedana nije vidio djecu, kćer Sam Alexis (2) i jednogodišnjeg sina Charlieja Axela. Po ulasku u kliniku potpisao je “ugovor o celibatu”, u kojem stoji kako za vrijeme liječenja ne smije imati seksualne odnose ni masturbirati. Tiger je bio na grupnim i individualnim terapijama. Pomogla mu je i supruga koja je s njim u klinici provela pet dana. Elin je navodno odustala od rastave, no i dalje ne nosi vjenčani prsten.

PROVEO JE BOŽIĆ S RACHEL
Tiger mi je za Božić poklonio mnogo novca i još više sati divljeg seksa, rekla je hostesa Rachel Uchitel (34). Konobarici Jaimee Grubbs (24) slao je poruke u stilu “kad si se zadnji put poševila”.


Najčitaniji članci