Show

Komentari 1

Tigerova Rachel u tajnosti se udala za deset godina mlađeg

Tigerova Rachel u tajnosti se udala za deset godina mlađeg

Rachel Uchitel (36) vjenčanje prijatelja inspiriralo je da i sama ponovno uplovi u bračnu luku. Bivša ljubavnica Tigera Woodsa udala se u kapelici u Las Vegasu

Nekadašnja najpoznatija ljubavnica Tigera Woodsa (35) u Las Vegasu se u tajnosti udala za deset godina mlađeg dečka, poduzetnika i bivšeg nogometaša Matta Hahna (26).

- Rachel i Matt tijekom vikenda su bili na vjenčanju svojih prijatelja, a to ih je inspiriralo da se i sami ožene. Bilo je jako romantično - izjavio je njezin glasnogovornik.

Par se vjenčao pred 12 prijatelja u kapelici Little White Chapel u Las Vegasu u kojoj su se vjenčali Britney Spears, Michael Jordan i Demi Moore sa Bruceom Willisom. Najpoznatija golferova ljubavnica, koja ga je upoznala dok je radila kao hostesa u noćnom klubu, odjenula je dugu narančastu haljinu, a par je u kapelici plesao na Beyoncein hit 'Single Ladies'.

Nakon vjenčanja izjavila je da se suprug i ona osjećaju nevjerojatno sretni što imaju jedno drugo. 

Prvi brak potrajao je samo četiri mjeseca

Rachel je bila zaručena za bankara Jamesa Andrewa O'Gradyja, koji je poginuo 11. rujna 2001. tijekom napada na 'američke blizance' u New Yorku, a 2004. udala za svoju školsku ljubav, Stevena Ehrenkranza. Taj brak je potrajao samo četiri mjeseca. Romansu s Hahnom javnosti je otkrila u ožujku .

- On je nešto najbolje što mi se dogodilo - napisala je tada na Twitteru.

'Nisam kurva, žao mi je zbog skandala s Tigerom'

Rachel se u prosincu 2009. godine našla usred preljubničkog skandala kao jedna od navodnih 120 žena s kojima je Tiger tijekom pet godina braka prevario suprugu Elin Nordegren (31). Izjavila je da se s njim nije seksala zbog novca jer je iz bogate i dobrostojeće obitelji.

 - Nisam kurva koja lovi slavne muškarce. Žao mi je zbog svega. Ljudi me nazivaju raznim imenima, a uopće me ne poznaju. Nisam kao ostale Tigerove ljubavnice i ni u snu nisam očekivala da ću se naći usred ogromnog skandala -  rekla je tada Rachel koja je u medijima prikazana kao ljubiteljica oženjenih muškaraca.

Najčitaniji članci