Obavijesti

Show

Komentari 118

Tijana izvadila silikone zbog nove simpatije: Prirodna sam

Tijana izvadila silikone zbog nove simpatije: Prirodna sam
5

LJUBI PRIRODNO Nakon što je dečko koji joj se sviđa rekao da ne voli napumpane djevojke, Beograđanka je smanjila usne. Navodno je smanjila i silikonsko poprsje

VIDEO

Čim je izvadila konce i splasnula joj je oteklina, Tijana Đuričić (23) fotografirala se kako bi pokazala novi imidž. Iako je nedavno bila na operaciji, srpska kraljica silikona očito nije odustala od solarija. Tijana se, osim preplanulim tenom, pohvalila i nešto manjim usnama, ali grudi, koje je navodno također smanjila s osmice na četvorku, nije bila spremna pokazati. Beograđanka je nedavno priznala da je možda malo pretjerala s operacijama, ali ne namjerava prestati odlaziti pod nož.

- Sljedeći zahvat mi je povećanje stražnjice jer trenutačno ne volim kako izgleda. Sad kad su mi usne manje, u prvi plan će napokon izbiti moja prirodna ljepota - kaže srpska kraljica silikona.

Šuška se da je Tijana poželjela biti prirodnija nakon što je dečko koji joj se sviđa izjavio da nimalo ne voli napumpane djevojke. 

- Kad bi sve ovo bilo prirodno, bilo bi ekstra - napisao je na Tijaninu zidu na Facebooku Kristijan Golubović (44), kojeg opisuju kao zločestog i žestokog dečka.

- Kristijane, bit će uskoro - odgovorila mu je Tijana i brzo ispunila obećanje. Golubovića su povezivali i s bivšom natjecateljicom TV showa “Big Brother” Sorajom Vučelić (27), koja također voli silikone.

Dok se Tijana hvali manjim usnama, njezina rođakinja Sanja Jojić (26), druga silikonska kraljica, ne odriče se implantanata. 

Ni ne pamti koliko zahvata je imala

Obožavatelji ne vide veliku razliku u veličini usana. Tijana im, kažu, i dalje izgleda kao da su je izboli bumbari. Prvo povećanje usana joj je platila majka, ali Tijani to očito nije bilo dovoljno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina