Obavijesti

Show

Komentari 20

Tjerao ih na ples pa ga napali: 'Mogli smo se svi ispovraćati'

Tjerao ih na ples pa  ga  napali: 'Mogli smo se svi ispovraćati'
12

Sad poslije večere, puni želuci, mislim, nije to pametno. Mogli smo se svi ispovraćati pa kakva bi to bila večera?, oštra je bila Diana, a Kocka je dodao: 'To mi je bilo bez veze'

VIDEO

U najnovijoj epizodi showa 'Večera za 5 na selu' specijalitete je pripremao Denis Golek iz mjesta Kokinac pokraj Bjelovara, kojeg su gledatelji već upoznali u emisiji 'Ljubav je na selu'. Mladi je konobar pripremio jelovnik koji se sastoji od predjela Koko svici, glavnog jela Koko pečenje i deserta Koko torta.

- To me podsjeća na kokos, nadam se da ga nema u svim jelima - komentirala je Diana, a Mirela i Sanja su zaključile da su sva jela posvećena njegovu rodnome mjestu.

Pripremajući jela, Denis se dotaknuo i svojih alergija, komentirajući kako zna da su ostali kandidati prilično sumnjičavi kad je o tome riječ.

- Misle da izmišljam i da ne želim jesti njihova jela - rekao je.

Diana misli da je previše napuhao tu priču i da je to njegova taktika.

- Ne jede čokoladu jer mislim da se boji da se ne udeblja - rekla je Sanja i dodala: 'Sigurno će prijaviti u novu 'Ljubav je na selu' i mora biti fit', a i Kocki je malo čudno zašto se onda prijavio u emisiju.

Denis je dočekao goste pred kućom i ponudio ih aperitivom, a svi su komentirali kako se svečano odjenuo. Ubrzo su počeli s predjelom - punjenim palačinkama, a svi su komentirali kako je lijepo dekorirao tanjur.

- Bilo je jako ukusno - rekla je Sanja za predjelo, koje se svima svidjelo.

- Kad sve te sastojke spojiš u jednu priču, dobiješ dobru kombinaciju okusa - rekao je Kocka.

Za stolom su 'frcale' ljubavne iskre, Kocki dosadili komentari
Za stolom su 'frcale' ljubavne iskre, Kocki dosadili komentari

Domaćin je potom iznio glavno jelo, a svima su se svidjele boje na tanjuru.

- Meso je je bilo fino i mekano, svaka čast, puno žena ne bi uspjelo tako ispeći - rekla je Sanja koju je zanimalo je li se u emisiju prijavio kako bi djevojkama pokazao kako zna kuhati.

- Kako se uzme, ali to nije dobra stvar. Sad će vidjeti da znam kuhati pa neće htjeti kuhati - rekao je Denis, a Diana dodala: 'Kako je napravio glavno jelo, spreman je za ženidbu'.

Na stol je ubrzo stigao i desert - voćna torta.

- Uz tu prefinu kremu, uz tu sočnu jagodu, dođem do kamena - komentirala je Diana biskvit, a Kocka dodao: 'Skoro sam odvalio tanjur'.

Nakon večere Denis im je priredio iznenađenje - pustio je muziku i počeo plesati, očekujući od ostalih kandidata da mu se pridruže.

- Sad poslije večere, puni želuci, mislim, nije to pametno. Mogli smo se svi ispovraćati pa kakva bi to bila večera? - oštra je bila Diana, a Kocka je dodao: 'To mi je bilo bez veze'.

Uslijedio je trenutak istine - ocjenjivanje. Sanja je dala devetku zato što joj je sve bilo super osim suhog biskvita u desertu, Mirela je također dala devetku jer joj je sve bilo super, baš kao i Diana, koja je naglasila da je dala ocjenu devet zbog tvrdog biskvita.

Kocka je bio najstroži kritičar i dao je ocjenu šest zato što mu je večera bila preskromna. Denis nije uspio prijeći u vodstvo...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu