Obavijesti

Show

Komentari 23

'Tjerao nas je na oralni seks i htio da ga zovemo ujak Terry...'

'Tjerao nas je na oralni seks i htio da ga zovemo ujak Terry...'
3

U javnost je izašla i prepiska fotografa sa 17-godišnjakinjom, u kojem mu govori kako ne želi seks, a on joj odgovara da onda može raditi u restoranu brze prehrane

VIDEO

Još se nisu stišale optužbe i osude seksualnog zlostavljanja producenta Harveya Weinsteina (65), a na pomolu je novi seks-skandal u svijetu slavnih.

Fotograf Terry Richardson (58) navodno je žene počeo seksualno zlostavljati 2008. godine, a jedan od anonimnih izvora za The Sun izjavio je kako je 'Weinstein Bambi u usporedbi s Richardsonom'.

Američki modni fotograf radio je s Rihannom, Kim Kardashian, Ivankom Trump, Beyonce, Miley Cyrus, Kate Moss, Lady GaGom, a svoje je usluge ponekad naplaćivao i više od 150.000 eura na dan.

Lady GaGa je izjavila da je požalila što je ikada surađivala s Richardsonom, a poznata je i fotografija s Kate Moss na plaži, gdje se vidi kako ju Richardson potpuno gol fotografira dok mu ona pozira samo u gaćicama.

Lady Gaga and Terry Richardson out together in New York

- Želio je da ga zovu 'Ujak Terry' i sam se hvalio kako je imao seksualne odnose s mnogo djevojaka koje je slikao. Budimo iskreni, netko tko tako izgleda teško da bi to mogao bez da zlouporabi svoju moć - rekao je anonimni izvor za The Sun.

Optužbe uglavnom stižu s društvenih mreža, najizravnije se oglasila manekenka Anna del Gaizo (32), koja je opisala što je bilo s Richardsonom.

- Bili smo na snimanju kada je samo izvadio svoju muškost. Želio je oralni seks i još je to želio snimati. Bila sam u totalnom šoku i samo sam željela pobjeći - tvrdi Anna del Gaizo.

 

Obsessed with my girl @supa_ines aka @playboy’s November Playmate 🐰💣 (link in bio) 💋

A post shared by Anna del Gaizo ⚓️💋💣 NY ➡️ LA (@thisannaisbananas) on

Ubrzo su još dva modela objavila kako su imali neugodna iskustva s Richardsonom, Jamie Peck i Sena Cech, a u javnost je izašla i prepiska sa 17-godišnjakinjom, u kojem mu govori kako ne želi seks, a on joj odgovara da onda može raditi u restoranu brze prehrane.

Nakon ovih optužbi Richardson je ostao bez mnogih unosnih angažmana, pa su mu tako suradnju otkazali Vogue, Vanity Fair, GQ...

Vanity Fair Oscar Party 2014

Fotograf se oglasio putem glasnogovornika:

- Sve optužbe dolaze preko komentara na Instagramu i nemaju veze s istinom - stoji u priopćenju, a sam fotograf nedavno je izjavio:

- Prema svima sam imao dovoljno poštovanja, a svi su imali slobodnu volju. Nikada nisam koristio posao da nekog prisilim ne nešto što ne želi - kaže Richardson.

S obzirom na roditelje i djetinjstvo, možda i ne čudi što je Richardson toliko skrenuo s puta i zastranio. Rođen je u New Yorku gdje je proveo rano djetinjstvo s roditeljima u, malo je reći, boemskom okruženju.

Majka Norma Kessler bila je glumica, a otac Bob Richardson modni fotograf. U najranijem djetinjstvu ostavljali bi ga samog kod kuće i otišli tulumariti s velikim zvijezdama, među kojima su bili i Rolling Stonesi.

17526914

Otac Bob napustio je obitelj i spetljao se s glumicom Anjelicom Huston (66), a majka i Terry preselili su u London, gdje se ona zbližila Jimijem Hendrixom, a potom udala za gitarista Jackiea Lomaxa.

Mali Terry drogu je probao sa samo devet godina, a pokušaj ubojstva progutavši tablete imao je sa 14. Nakon toga prešao je na heroin s kojeg se skinuo nakon predoziranja 2001. godine. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao