Obavijesti

Show

Komentari 73

Tko bi tu koga uopće? Ljubavi i simpatije u Big Brother kući...

Tko bi tu koga uopće? Ljubavi i simpatije u Big Brother kući...
18

Iako su u kući tek desetak dana kandidati pokazuju međusobne simpatije. Neki su se već i ljubili, a postoje i neki ljubavni trokuti. Saznajte između koga 'frcaju iskre'

VIDEO

Žao mi je što ovo nisam probala kao klinka da nemam ograničenja. Bilo bi mi svejedno, uživala bih koliko mogu, rekla je Marijana dok je legla spavati pokraj Nemeša. 

Rekla mu je da ga jako želi te da se bori protiv svoje prirode i pokušava se sabrati. Nemeš joj na to nije ništa rekao, okrenuo se na drugu stranu i pravio da spava, tek je tiho izustio 'Ima dana za megdana'.

Nije mu dugo trebalo da se stisne Šibenčanki uz leđa i počne je nježno dirati ispod popluna. Ruka mu je prelazila preko njena tijela, a ona se zadovoljno smješkala i nježno ga gledala te ga strastveno poljubila. Time su Marijana i Nemeš postali prvi par u BB kući. 

Stanari cijelo vrijeme pričaju o seksu i komplimentiraju stanarke da su lijepe. Ove bi godine gledatelji showa u Hrvatskoj mogli vidjeti malo više 'vrućih' scena nego što su inače navikli. 

Nemeš zavodnik

Glavni zavodnik definitivno je Nemeš koji je uspio 'smotati' obje plavuše u kući. Na početku showa rekao je da mu se sviđa Bojana. Bilo je očito da se i on njoj dopada. Zbog toga nikom nije bilo čudno što mu je zamjerala kad se spetljao s Marijanom. 

Marijana se pak dopala i Nikoli Mauroviću, no on je, za razliko od Nemeša, činjenicu da je ona udata i ima dijete shvatio kao dovoljan razlog da je ne osvaja. Njemu se svidjela i Mila Tokić, koja je također u braku. Rekao je da je ona njegov tip žene i da bi probao nešto s njom da je slobodna. Mili je simpatije izrazio i Lester, koji je rekao da se  pali na starije žene.

George se divi Slavičinim grudima, a ona pije kavu s Radašinom

Prsata Slavica okupira misli taksista Georgea koji se nikako ne može nadiviti njenim grudima. 

- Ajme Slavice, koje grudi imaš, mogao bih stalno gledati u njih - rekao joj je George koji je o njenom bujnom poprsju pričao i Velikom Bratu kad ga je pozvao u ispovjedaonicu.

Taksistica se dopala i najnovijem stanaru BB kuće, Radašinu, koji uživa u njenom društvu i to ni najmanje ne skriva. Zajedno piju kavu ujutro, pjevaju i vode razgovore tijekom kojih je Radašin 'guta očima'. Sudjelovao je u trećoj sezoni Big Brothera u Srbiji i nije bio omiljeni stanar jer se nije prao, a njegovi miomirisi zamarali su druge stanare. Njemu je najvažnije bilo da osvoji simpatije što više stanarki. 

Milan 'rastrgan' između Eme i Tamare

Milan, kojem je pored sporta omiljeni hobi 'vježbanje desnice', svjestan je činjenice da je otrov za žene. Rekao je kako mu je jasno da se Ema 'zapalila' za njega, no njemu se ne sviđa njen karakter. Drugi stanari ipak vjeruju kako je situacija zapravo obrnuta i da se Milanu dopada Ema. On je u nekoliko navrata rekao kako ne misli biti s njom samo zato što su oboje niskog rasta. Čim je u kuću došla nova stanarka, Tamara, Milan se bacio na šarmiranje. Upotrijebio je sve svoje čari, no Tamara ga je odbila odmah u startu rekavši mu da ima dečka. Očito nije njen tip. 

Ljubav u smeću

I stanari u otpadu ljubuju. Nirmalu se na prvi pogled svidjela Dragana. Stalno je hvali kako dobro kuha, kako je uredna i kako bi bez nje muškarci na otpadu umrli od gladi. Duhoviti stanar rekao joj je kako po njenom ponašanju može zaključiti da nikad nije bila s Bosancem te da je upravo to ono što joj treba. Ipak, Nirmal je suptilan kad je u pitanju izražavanje simpatija pa tako Dragani nikad nije otvoreno rekao da mu se sviđa kao osoba ili da ga fizički privlači.

Duško je molio i kumio Velikog Brata da ga pusti da ode kući jer se nikako ne uklapa, jer nema odjeću i obuću i jer mu je neugodno među svim tim mladim ljudima u kući. Tada je k njima, prema odluci stanara otpada, ušla Soraja i Duško je iste sekunde poželio u kući ostati zauvijek. 

- Pogledaj moju Saricu, kako je lijepa. Kako lijepe nogice ima. Dođi ti meni, moja Sarice da zajedno ložimo šporet - tepao je Duško dok je s ostalim stanarima otpada gledao Soraju kako se tušira. Želja mu se i ostvarila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu