Obavijesti

Show

Komentari 38

Tko će se vratiti? U show žele Lara i Damir te Ankica i Zinka

Tko će se vratiti? U show žele Lara i Damir te Ankica i Zinka
3

JOŠ VJERUJU DA ĆE POBIJEDITI Jasmina je prva ovotjedna duelistica, a Lara i Damir nadaju se da će novi gazda baš njih vratiti u show i borbu za novac

VIDEO

Bivši natjecatelji realityja 'Farma' - Ankica Šadek (51), Zinka Dekanić (55) te ljubavni par Lara Đunđuš (22) i Damir Toplek (40) dobili su priliku vratiti se u show.


- Meni je iskreno žao što sam tako brzo odustala jer mislim da sam se mogla potruditi i dulje izdržati - kaže hostesa Lara iz iz Pušćine nedaleko od Čakovca. Njezin dečko Damir smatra kako su mogli dogurati i do samog finala showa.


- Meni bi bilo super drago da se farmeri izjasne da nas žele natrag, a najviše bih volio ponovno ući s Larom. To bi bilo idealno - kaže inženjer strojarstva iz Čakovca. Dok je Lara farmu napustila u drugom tjednu izgubivši u dvoboju od sestre Sare Đunđuš (24),

Damir je izašao u četvrtom tjednu showa. U dvoboju snage odustao je jer se zaželio Lare, koja ga je sama čekala u obiteljskoj kući, a žalila se na prazan hladnjak jer trenutno nije u radnom odnosu. 


Zinka voli rolanje, jahanje i čitanje. Glavnu nagradu bi potrošila na gradnju kolibe i udomila bi što više životinja

- Bilo mi je čudno vratiti se u praznu kuću. Pomogli su mi dečko i prijatelji. Hadnjak je opet pun, hrane ima i ja sam ‘stala na noge’ - smije se Lara.

Ekonomistica Zinka iz Zagreba ispala je u prvom tjednu, a kućanica Ankica iz Novigrada podravskog u šestom tjednu showa. Njima je također bilo žao što su propustile priliku doći do finala i osvojiti pola milijuna kuna. Ovaj put će gazda farme birati između njih četvero i ovotjednog izbačenog farmera kojih dvoje natjecatelja se zaslužuju vratiti u show.

Pobijede li u finalu, osvojit će upola manji iznos, odnosno 250.000 kuna. Prva duelistica za dvoboj je Jasmina Milaković (30) iz Zagreba. 
- Ja ću se boriti svim snagama da ostanem u showu. Jaka sam žena i teško će me slomiti - kaže kemijska tehničarka.

Ankica voli plesati, a mana su joj cigarete i kava. Dio nagrade bi potrošila na sebe, a ostalo na one kojima treba pomoć

Njezina želja je da u dvoboj uđe s Barbarom Peterčić (24) iz Velike Gorice iako možda promijeni odluku.

- Kad bih odabrala Barbi i dvoboj s jajima, ona se ne bi mogla sagnuti po jaje jer je debela - rekla je Jasmina. Njezinu odluku su podržali i ostali farmeri iz zelene zajednice, koji su se složili da je knjigovotkinja veća i nespretnija 'bucka' od nje.

Novost je i da će se nakon proglašenja gazde maknuti ograde pa će Nova i Stara farma postati jedna zajednica. Novi gazda, odnosno gazdarica, će odabrati dvoje farmera s kojima će skupa živjeti u luksuznijoj kući kao gospoda dok će ostali biti podanici u siromašnijoj kući.

Rekorder po tituli gazde u showu je Goran Kaleb (28) iz Rogotina kod Ploča. On je sedam tjedana bio proglašen gazdom. Zajednica crvenih ga cijeni jer smatraju da je odličan vođa i borac.

Inženjer strojarstva i hostesa su tri i pol godine u vezi. Upoznali su se u disku i postali nerazdvojni. Obožavaju farmu i životinje

NE PROPUSTITE 

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti