Show

Komentari 5

Fanovi: Prevario ju je s ovom gitaristicom; Megan Fox: Možda sam ja prevarila njega s njom!

Fanovi: Prevario ju je s ovom gitaristicom; Megan Fox: Možda sam ja prevarila njega s njom!

Nakon što je glumica obrisala većinu fotografija sa zaručnikom i prestala ga pratiti na Instagramu, počelo se šuškati o njihovom prekidu

Glumica Megan Fox (36) novim je objavama dala naslutiti da je prekinula sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem (32). Prije nego što je obrisala račun na Instagramu, odgovorila je na komentar obožavatelja koji je napisao kako ju je pjevač prevario sa zajedničkom prijateljicom, gitaristicom Sophie Lloyd, koja svira u Kellyjevom bendu.

Glumica je objavila izazovnu fotografiju uz tekst 'možeš okusiti nepoštivanje, posvuda ti je u dahu'. Stih je uzela iz pjesme Beyonce, koja je pjevala o tome kako ju je Jay Z prevario. Tako je započela glasine o prekidu nje i Machine Gun Kellyja te njegovoj prevari s atraktivnom plavušom, a zabrinuti obožavatelji javili su se u komentarima.

- Vjerojatno je bio sa Sophie - napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao:

- Kad je tek počela svirati s njim, cijelo vrijeme su flertali.

Megan je ubrzo odgovorila na njihove komentare te napisala:

- Možda sam ja bila sa Sophie.

Megan je obrisala većinu fotografija sa zaručnikom, uključujući i fotografiju s kojom je proslavila njegovu nominaciju na Grammyjima. Također ga je prestala i pratiti na Instagramu, a umjesto njega zapratila je repera Eminema, s kojim je njezin zaručnik u sukobu već neko vrijeme. Objavila je i svoje izazovne fotke te video u kojem je spalila pismo, za koje mnogi misle da je napisao upravo Machine Gun Kelly.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'MOŽDA SE NAĐEMO U NEKOJ SFERI'

Najčitaniji članci