Obavijesti

Show

Komentari 18

Tko je pravi kralj, Michael Jackson ili Elvis Presley?

Tko je pravi kralj, Michael Jackson ili Elvis Presley?
6

Obojica pjevača umrla su od uzimanja demerola. Michael (50) je kolabirao nakon injekcije, a Elvis (42) nakon 6 lijekova i 2 droge umro je na zahodu

VIDEO

Michael Jackson je znao da nije dobro. Nekad nije imao snage govoriti, kamoli pjevati. Plesati je kako-tako mogao. Ipak je bio na osam vrsta tableta protiv bolova. Mučio se zbog dobrobiti djece. Prije šest mjeseci dogovorili su mu turneju od 50 koncerata. Prvo je planirao da ih bude deset. No htio je zaraditi novac kako bi djeci osigurao što bolju budućnost. Bio je dužan oko 2,5 milijardi kuna. Milijune je trošio na cirkuske zabave s egzotičnim životinjama, mauzoleje, aparate sa slatkišima... 
- Rekao je da misli da će umrijeti prije nego turneja počne. Panično je se bojao. Nije jeo, nije spavao, a i ako bi uspio zaspati, imao je noćne more da će ga netko ubiti. Užasno se brinuo da će razočarati obožavatelje. Mislim da mu je bilo draže da umre nego da ih razočara - kaže izvor blizak pjevaču.
Turneja je trebala početi 8. srpnja spektakularnim koncertom u Londonu.
- Rekao mi je da se boji da će završiti poput kralja rocka Presleyja. Oduvijek se uspoređivao s legendarnim Elvisom - kaže izvor.
Jacksonovo tijelo u zasebnoj je kripti mrtvačnice u Los Angelesu kako ga nitko ne bi fotografirao ili, kao u Elvisovu slučaju, pokušao ukrasti. Elvisovo tijelo pokušali su ukrasti deset dana nakon što su ga pokopali u Memphisu, pokraj majke, 18. kolovoza 1977. Nakon toga obitelj je oboma ostatke prebacila u Graceland. Mrtvog Elvisa prodao je bratić Bobby Mann. Za tadašnjih 18.000 dolara fotografirao ga je mrtvog i slike prodao novinama. Fotografija pokojnika osvanula je na naslovnici i šokirala svijet.

JACKO UMRO SA 44 KILOGRAMA
Na 175 cm visine imao je 44 kilograma. Nagađa se i da je bio anoreksičan. Zbog tableta koje je pio dadilja mu je stalno ispumpavala želudac. Kolabirao je na svom krevetu.

ELVIS UMRO NA ZAHODU
Pred kraj od debljine nije mogao ustati iz kreveta. Srce ga je uhvatilo dok je bio na zahodu. Obdukcijom su mu našli šest lijekova među kojima demerol i dvije vrste droga.

JACKO PARANOJU PRENIO I NA DJECU
Ne samo da posljednjih godina nije izlazio bez medicinske maske na licu nego mu je i djecu bila prava rijetkost vidjeti bez marama preko lica. Panično se bojao bakterija.

ELVIS JE UMRO POSLIJEPODNE
Elvis se pred kraj života paranoično bojao ljudi i grinja. Lijegao bi tek u 6 ili 7 sati. Normalno mu se bilo dići oko 14 sati. Tada ga je i uhvatilo srce, a ubrzo je i umro.

JACKOV POGREB VEĆI OD ELVISOVA?
Na Elvisovu pokopu 1977. u Memphisu bilo je 75.000 ljudi. Očekuje se da će Jackov pogreb biti i veći. Ispratit će ga Elizabeth Taylor, Madonna, Lisa Minelli, Elton John...

SAV ELVISOV OTAC IDE KĆERI LISI MARIE PRESLEY
Elvis Presley godinama je među najbogatijim mrtvacima. Sva njegova zarada ide u Elvis Presley Enterprises, čija je vlasnica njegova kći Lisa Marie (41). Elvis je 2004. zaradio 40 milijuna dolara. Marilyn Monroe te je godine zaradila 8 milijuna dolara, a Freddie Mercury 5 milijuna dolara. Prošle godine Elvis je zaradio 52 milijuna dolara. Justin Timberlake lani je zaradio 44 milijuna, a Madonna 40. Nakon vijesti o Jacksonovoj smrti 9 njegovih pjesama ušlo je među 10 najprodavanijih.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'