Obavijesti

Show

Komentari 1

Tko to na 'Farmi' igra prljavo? Sara ne zna koga bi za slugu

Tko to na 'Farmi' igra prljavo? Sara ne zna koga bi za slugu
3

U novoj epizodi doznat ćemo koga će ovotjedna Gazdarica Sara postaviti za Slugu i Sluškinju. Kako je i sama rekla, svjesna je da što god da odluči neće biti dobro

VIDEO

Oni su takav narod, njima ništa nije dobro i oni kao da ne znaju gdje su došli i da je ovo sve zapravo igra, rekla je Sara koja će u večerašnjoj epizodi morati odabrati Slugu i Sluškinju. 

Kako je i sama rekla, svjesna je da što god da odluči neće biti dobro prihvaćeno među farmerima: Sara je dodala kako su na farmi sve očitije kalkulacije koga izbaciti iz showa, no ona kaže, nije takva. Za sluge će postaviti isključivo one koji najmanje doprinose zajednici. Za Slugu Sara još nije sigurna koga postaviti, no čini se kako joj odabir Sluškinje ne stvara problem. 

- Sve više i više sam sigurna tko će biti ženska sluškinja. To je Blaženka. Ne volim njezinu otresitost. Znači, kako mi mlađi nju poštujemo, tako bi ona trebala poštovati sve ostale oko sebe, ali isto tako i uvažavati tuđa mišljenja i njih smatrati čisto kao sugeriranja, a ne kao nekim napadom protiv nje - kazala je Sara i zaključila: 

- Malo mi je to nepodnošljivo i mislim da će ona biti prva Sluškinja - rekla je.  

Među farmerima se proširio glas kako još netko od muških kandidata, osim Ivice, igra prljavo. Miriam, koja se ne izlaže svađama u kući i sve promatra sa strane, bacila je bubu u uho Anni da je ta muška osoba Ivan. Anna nije propustila priliku otrčati Romanu i podijeliti s njim svoja saznanja, no napomenula mu je da još nije sigurna u to, ali da će svakako doznati. 

Hoće li ova skupina farmera otkriti tko sve nosi masku na farmi te tko su sluge ovoga tjedna doznajte u večerašnjoj epizodi od 20.15 sati na Novoj TV!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...

Završili su svi nastupi prvog polufinala: Kreće glasanje
PRATITE EUROSONG UŽIVO

Završili su svi nastupi prvog polufinala: Kreće glasanje

U prvom polufinalu će se za prolazak u finale boriti 15 izvođača, od kojih će 10 ide dalje. Osim njih će nastupati i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Euforija u Malmöu!  Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu
PRATITE UŽIVO

Euforija u Malmöu! Obožavatelji stigli pred Arenu, a Lasagna ima čak 35 posto šanse za pobjedu

Večeras je prva polufinalna večer Eurosonga na kojoj će nastupiti i naš predstavnik Baby Lasagna