Obavijesti

Show

Komentari 143

Tko tu kome smješta? 'Dražić je izmislila otmicu i prijetnju'

Tko tu kome smješta? 'Dražić je izmislila otmicu i prijetnju'
4

NISU MU PLATILI Kako doznajemo od britanskog The Suna, Torbić je za priču o aferi s Anitom Lovren tražio novac, a navodno se radi o 30.000 funti

VIDEO

Zagrebačka policija u srijedu je završila ispitivanje Darija Torbića (26) i njegova oca Damira (48) zbog sumnje na kazneno djelu protupravnog oduzimanja slobode. DORH je dao prijedlog istražnom sucu za mjesec dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Sudac je za Darija prihvatio spomenutu mjeru jer je navedeni prije počinio kaznena djela zbog kojih je bio osuđivan, dok je otac Damir pušten. Nekoliko sati prije svoj iskaz u postaji u Heinzelovoj ulici dala je Marika Tomljanović (28), bivša Darijeva partnerica, s kojom ima trogodišnjeg sina.

Ispitivali su je sat vremena o njenim saznanjima u aferi Lovren. Kako doznajemo, policiji je rekla da je Anita Dražić (45), koja je Torbića u britanskom listu The Sun optužila za otmicu i prijetnju, 'nestabilna i psihički poremećena žena'. Znaju se četiri godine, a bile su i susjede.

Marika je dodala da je riječ o još jednom Dražićkinu 'pokušaju manipulacije, odnosno da samo želi uzeti novac od koga god može' kao i da joj je cijela priča 'smiješna'. Anita Dražić i Dario Torbić nisu bili u vezi, ali je kratku aferu s njim imala Dražićkina sestra. Marika je policiji rekla da joj je Anita ispričala kako ju Dario nije oteo niti prijetio nego da su 'samo popričali u autu'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marika je policiji rekla da joj je Dražić ispričala da nije bilo otmice, već da će pričom o njoj držati Torbića u šaci

Kako je Marika izjavila policiji, Dario se prije nekoliko mjeseci vozio Trešnjevkom te je vidio Dražić sa sestrom ispred kafića. Torbić je zaustavio auto i izašao porazgovarati s Anitom, koja mu je dužna 25.000 kuna. Kako je Anita rekla Mariki, 'nije se htjela sramotiti na cesti', pa je ušla u auto s njim. S njom je bila i njena sestra. Provozali su se po kvartu i “popričali”, ali kako je Anita rekla Mariki, nije bilo riječi o otmici ni prijetnji.

Dražić je rekla Mariki da će ona to iskoristiti ne bude li Dario htio surađivati s njom, odnosno ne pomogne li joj uzeti novac od Anite Lovren. Riječ je o nekoliko stotina tisuća eura.

Anita Dražić poznaje Torbića jer je on bio u kratkoj vezi s njezinom mlađom sestrom

Taj bi novac tražila od Torbića na račun svoje navodne otmice i toga što ima određena saznanja o Lovreničinu odnosu s Darijem Torbićem. Dario nije htio pristati na to, ispričala je Marika policiji. Marika je dodala da je Dražić sklona manipulacijama i spletkama kojima od ljudi izvlači novac te od toga i živi. Rekla je da je zbog nje imala “privatnih problema”. Dražić je razdvojila Mariku i Darija tako da je posvađala ljude bliske njima.

- Mene da netko otme, ja bih bila šest mjeseci na psihijatrijskom liječenju. Nije to mala stvar - rekla je Marika policiji.
Marika Tomljanović javnosti je poznata od prije pet godina kad su je zbog svodništva osudili na godinu dana zatvora uvjetno. Bila je predložena za svjedoka u suđenju bivšem premijeru Sanaderu u aferama Ina-MOL i Hypo, ali je sud odbacio prijedlog.

Lovren_Vjencanje

Nakon izbijanja afere Anita se vratila Dejanu u Liverpool. Ondje nogometaša vozi na treninge

Ovih dana pojavili su se i preslici Torbićeve korespodencije e mailovima s The Sunom. Kontaktirali smo kolege u Velikoj Britaniji i oni su nam potvrdili njihovu autentičnost. Kako doznajemo, cijelu priču The Sunu ispričao je Dario Torbić. On im je rekao o svojoj navodnoj vezi s Anitom Lovren. Tražio je i novac za fotografiju s Anitom, no odbili su ga. Torbić je, navodno, tražio 30.000 funti za fotografiju kojom bi dokazao aferu Lovrenove žene.

Dejan Lovren je angažirao poznate britanske odvjetnike koji su se potrudili da se sporna fotografija njegove supruge Anite Lovren i Darija Torbića na kojoj ona leži gola na njemu ne objavljuje, kao ni bilo koja fotografija s njihovih društvenih mreža.

Na policiji je u utorak bila i Anita Dražić. Ispitivali su je o pisanju britanskog The Suna koji je optužio Darija Torbića da ju je oteo i prijetio joj. Torbić je u medijima to sve demantirao optuživši Dražić za ucjenu.

Dražić je, također, piše Jutarnji List, policiji ispričala da su Dario i njegov otac nju i sestru odveli na Sljeme, gdje joj je stariji Torbić prijetio da će je politi solnom kiselinom

I bivšeg je optužila da ju je oteo: Napao je mene, moju majku i sestru, prijetio mi pištoljem govoreći da će me ubiti, da će ubiti i sebe, da će zapaliti stan... Držao nas je za taoce par sati, rekla je Anita Dražić za bivšeg dečka Nenada Filipovića prije jedanaest godina.

Dražić je, prvo, ispričao je Torbić, pokušala ucijeniti Marija Mamića. Od njega je tražila novac kako ne bi objavila kompromitirajuće fotografije Anite Lovren. Zatim je Anita Dražić, tvrdi Torbić, pokušala ucijeniti njega i Anitu Lovren. Od Lovrenice je navodno u zamjenu za šutnju tražila 100.000 kuna i krzno koje joj je Dario kupio od Dražić.

Majka Darija Torbića, Đurđica, koja je ranije izjavila da je njen sin za razliku od Anite Lovren bio slobodan, te nije povrijedio nikoga, ovaj put nije imala komentara. Torbić je od ranije poznat policiji. Do sada je osuđivan nekoliko puta, zbog prijetnje i izbjegavanja sigurnosne mjere te na dvije i pol godine zatvora zbog razbojništva te krađa i krivotvorenja isprava.

Torbić ima i niz drugih kaznenih prijava među kojima i kaznena djela ucjene i neovlaštenog snimanja. Obitelj Torbić u vlasništvu ima nekoliko poduzeća registriranih za uzgoj poljoprivrednih proizvoda i trgovinu drvenim trupcima. Također imaju i poznatu piceriju u samom središtu Zagreba. Podrijetlom su iz Karlovca, gdje je Darijo upoznao Dejana te s njim trenirao nogomet. Druženje su nastavili u Zagrebu gdje su kao tinejdđžeri upoznali Anitu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju