Obavijesti

Show

Komentari 143

Tko vam je najdraža navijačica iz prvog kruga SP-a u Katru?

Tko vam je najdraža navijačica iz prvog kruga SP-a u Katru?
1

Osim nogometaša, u centru pozornosti su i zgodne navijačice koje svakodnevno na društvenim mrežama pružaju podršku 'Vatrenima'. Navijačica ima mnogo, ali nekoliko njih se ove godine istaknulo

VIDEO

Ovih dana traje prava nogometna groznica zbog Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Osim nogometaša, zvijezde prvenstva su i njihove 'vatrene' navijačice koje su već neko vrijeme u centru pozornosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

FOTO Ivana Knoll obranila titulu najvatrenije navijačice: Na plaži uz zastavu pokazala i adute... 00:38

Hrvatskih navijačica ima nebrojeno puno, ali su se ipak neke od njih istaknule, a neke su postale poznate diljem cijelog svijeta.

Navijačica Magdalena Keškić je pokazala što radi kada ne bodri Vatrene na tribinama u Dohi...
Navijačica Magdalena Keškić je pokazala što radi kada ne bodri Vatrene na tribinama u Dohi...

Jedna od najpoznatijih je zasigurno 30-godišnja Ivana Knoll koja trenutno boravi u Dohi te svakodnevno pokazuje podršku našim 'Vatrenima'. Knoll je u Kataru stekla i obožavatelje, koji ju na ulicama zaustavljaju kako bi se fotografirali s njom. Na Instagramu je prikupila i mnoštvo novih pratitelja te ih sada ima oko 996 tisuća.

Navijačica koja je tek nedavno privukla pažnju je Magdalena Keškić (20) koja je porijeklom iz Hrvatske, ali živi u Njemačkoj. U Katar je došla u društvu roditelja, a proslavio ju je njezin izgled. Magdalena je po zanimanju influencerica, a prošle je godine sudjelovala na natjecanju za Miss Europe Continental.

Još jedna navijačica koja se našla pod budnim okom javnosti je Splićanka Nina Phoenix (25), koja je pažnju privukla kada je objavila video podrške našoj reprezentaciji, a svoje bujne grudi pokušala je sakriti u kockasti bikini. Nina se u slobodno vrijeme bavi umjetnošću, a popularna je i na Instagramu gdje ju prati oko 360 tisuća obožavatelja.

Dugi niz godina najveću podršku nogometašima daje i Nives Celzijus (40), koja u posljednjih nekoliko dana objavljuje izazovne fotke gdje je najčešće odjevena u kockice. Na društvenim mrežama piše poruke podrške posvećene reprezentaciji, a zasigurno će ostati jedna od najpoznatijih 'vatrenih' navijačica ikad.

Podršku na sličan način daje i voditeljica Ecija Ivušić (36) koja 'pali' Instagram fotkama u kockastom bikiniju koji naglašava njezino vitko i oblikovano tijelo.

Slavonka Claudia Rivier (25) također je privukla pažnju zbog svojih atributa koje ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Popularnost joj je porasla nakon fotografije u minijaturnom bikiniju na kockice, koju je objavila na samim početcima prvenstva.

A tko je vama najdraža 'vatrena' navijačica prvog kruga natjecanja, možete nam reći u anketi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin