Show

Komentari 57

Tolj: 'Cooperu i Bradu Pittu ne bih rekla ne. Pogotovo ako bi me odveli u kafić koji radi'

Tolj: 'Cooperu i Bradu Pittu ne bih rekla ne. Pogotovo ako bi me odveli u kafić koji radi'

Osvrnula se i na karantenu te je rekla: 'Nekima je ona sigurno bila potrebna, možda im je i dobro došla. Meni je ljepše bilo prije i jedva čekam da se taj život vrati'

HRT-ova voditeljica Uršula Tolj (47) je u intervjuu za Večernji list, među ostalim, otkrila kako više preferira štikle nego patike te da joj iz djetinjstva nedostaje naivnost. Otkrila je i s kojim glumcem bi rado popila kavu.

- Ovih dana s Matthewom Goodeom, ali ni Bradleyju Cooperu ni Bradu Pittu ne bih rekla ne. Pogotovo ako bi me odveli u kafić koji radi - rekla je za Večernji list.

Zagreb: Svečano proglašenje nominacija za 27. Porin koji će se održati u Rijeci

Osvrnula se i na karantenu.

- Nekima je ona sigurno bila potrebna, možda im je i dobro došla. Meni je ljepše bilo prije i jedva čekam da se taj život vrati - poručila je.

A evo što kaže kako se 'ohladi' kad je ljutita.

- Razmišljanjem. Sve se da riješiti. I problem koji je u tebi i onaj izvana. To ne znači da ne puknem. Ali ako se i to dogodi, što prije pokušam razraditi cijelu situaciju u glavi - objasnila je.

Nedavno se našla u središtu pozornosti jer su neki gledatelji zaključili kako je haljina koju je nosila na javnoj televiziji bila prekratka. 

Najčitaniji članci