Show

Komentari 70

Tolj nakon drama sa suknjom: 'Podbacila sam malo s dužinom'

Tolj nakon drama sa suknjom: 'Podbacila sam malo s dužinom'

Voditeljica se početkom godine našla na meti dežurnih kritičara nakon što se u studiju emisije pojavila u mini suknji. Mnoge gledateljice tada su na društvenim mrežama komentirale kako se Uršula neprimjereno odjenula

HRT-ova urednica i voditeljica Uršula Tolj (47) u emisiji 'Kod nas doma' ugostila je pjevačicu Nedu Parmać (35), a na 'Insta Storyju' podijelila je njihovu zajedničku fotografiju iz studija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obje su nosile haljine iznad koljena, a Uršula je iskoristila situaciju i našalila se na svoj račun. 

- Znam, malo sam podbacila s dužinom suknje ovaj put, ali ima tko nije. Neda Parmać, hvala ti - napisala je Tolj pored objavljene fotografije, nakon što je Neda imala mrvicu kraću haljinu od nje. 

Voditeljica se našalila jer se početkom godine našla na meti dežurnih kritičara nakon što se u studiju emisije pojavila u mini suknji.  Uršulu su zbog dužine njezine suknje 'napale' gledateljice na službenoj Facebook stranici emisije.

- Ipak je ovo malo prekratka suknja za studio i razgovor s gostima u studiju. I gošće su tu, elegantne, decentno odjevene, a ženstvene i lijepe. Pa možda se može nešto naučiti od njih - bio je samo jedan od komentara. 

Njezina kratka plava haljina ubrzo je postala vijest, a naposljetku se oglasila sama Uršula.

- Nisam mogla vjerovati da jedna minica, koju i inače nerijetko nosim u svojim emisijama, može izazvati takvu lavinu. A to da mi imamo baš o svemu mišljenje, to nije novost. Ajde, bar taj vikend glavna tema nije bila korona - ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci