Show

Komentari 0

Tom Cruise privatnim avionom poslao 300 torti preko Atlantika

Tom Cruise privatnim avionom poslao 300 torti preko Atlantika

Holivudski as organizirao je slastičarnicu da posebno napravi 300 kolača, a zatim ih je preko oceana poslao u Ujedinjeno Kraljevstvo. Sve za filmsku ekipu na koju je nekad urlao

Glumac Tom Cruise (59) je filmskom timu 'Nemoguća misija' za Božić želio poklonit 'svoju' tortu iz njegove omiljene slastičarnice u Los Angelesu, otkrio je izvor za The Sun. Prodavane po cijeni od 50 dolara po komadu, torta s bijelom čokoladom i kokosom iz Doan's Bakery u Woodland Hillsu nazvana je 'Tom Cruise tortom'. Ne zbrajajući cijenu privatnog zrakoplova, zvijezda Top Guna je na božićne torte potrošio preko 100 tisuća kuna.

 - Tom je nevjerojatno velikodušna osoba i želio je učiniti nešto posebno za sve koji su s njim radili na filmu - rekao je kolega sa seta.

The Mummy Premiere - New York

Još u prosincu, bijesni Cruise, koji glumi Ethana Hunta u akcijskoj franšizi, 'napao' je u članove ekipe koji su na snimanju prekršili pravila COVID-19, prenosi Pagesix.

Cruise je filmskoj ekipi očitao lekciju koja je bila duga više od tri minuta i prepuna psovki govoreći

- Ako vidim da to opet radite, više se ne trebate povaljivati - rekao je bijesno Cruise

Nemoguća misija 7, u kojem će Tom ponovno igrati ulogu glavnog junaka Ethana Hunta, snimanje je završilo u rujnu nakon osamnaestomjesečne produkcije.

Nakon što je datum izlaska dvaput odgođen zbog pandemije koronavirusa, blockbuster bi trebao krasiti velika platna 30. rujna 2022.

Najčitaniji članci