Obavijesti

Show

Komentari 6

Tom kupuje kuću u New Yorku kako bi bio bliže kćeri Suri (6)

Tom kupuje kuću u New Yorku kako bi bio bliže kćeri Suri (6)
5

Nakon što se Katie s kćeri preselila u New York, Tom je odlučio kupiti kuću u New Yorku. Katie je netom prije podnošenja zahtjeva za rastavu pozirala za časopis C

VIDEO

Nakon što se Katie Holmes (33) nakon rastave s kćeri Suri (6) preselila u New York  Tom Cruise (50) odlučio je kupiti kuću u 'Velikoj Jabuci' kako bi s kćeri mogao provoditi više vremena.

- Tom ne želi kupiti stan u nekoj zgradi, već pravu kuću, s puno prostora i dvorištem gdje bi se Suri mogla igrati - kazao je izvor blizak glumcu koji živi u vili u Los Angelesu. 

Glumac je nedavno prvi put nakon rastave snimljen s kćeri u New Yorku. Tijekom petominutnog posjeta stanu u kojem djevojčica živi s majkom nije komunicirao s Katie. S kćeri je odsjeo u u hotelu Greenwich. U New York je stigao iz Kalifornije, u kojoj trenutačno snima svoj novi film 'Oblivion'.

Katie dala intervju dan prije podnošenja zahtjeva za rastavu

Njegova bivša supruga Katie netom prije podnošenja zahtjeva za rastavu pozirala je za lifestyle časopis C. Unatoč tajnim planovima da okonča šestogodišnji brak s glumcem, Katie Holmes (33) djelovala je opušteno. Raspuštene kose u bijeloj košulji, kožnoj jakni i crnoj seksi kratkoj haljinici glumica je dala intervju samo dan prije no što je njezina odluka o rastavi šokirala javnost.

Tijekom razgovora nije spominjala Cruisea, a na pitanje je li je rođenje kćeri Suri zbližilo glumca i nju odgovorila je kako ne zna. Zahtjev za rastavu Katie je podnijela netom prije njegova 50. rođendana koji su planirali slaviti zajedno.

- Oduševljena sam što se vraćam na Broadway i što ću biti dio te glumačke ekipe - navela je u nedavnom priopćenju povodom svog prvog glumačkog projekta nakon rastave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna
SVI PLEŠU

Širi se nevjerojatna snimka! Ovo je produkcija Eurosonga na probi dok pjeva Baby Lasagna

Naš predstavnik nastupa 23. po redu u velikom finalu, kladionice mu predviđaju pobjedu, cijelu Hrvatsku, ali i Europu, zahvatila je prava Lasagna-manija..
Naš Baby Lasagna nastupa 22.
PRATITE UŽIVO

Naš Baby Lasagna nastupa 22.

Sve je spremno za veliko finale Eurosonga! Ukupno 25 natjecatelja ponovno će izvesti svoje pjesme, naš Baby Lasagna nastupa 23. po redu