Show

Komentari 33

Tomica Severini ide u kupovinu, Karleuši menadžer otvara vrata

Tomica Severini ide u kupovinu, Karleuši menadžer otvara vrata

Menadžeri, partneri, suradnici poput pravih kavalira ovim estradnim damama otvaraju vrata, voze ih, nose cekere i kišobrane, pokrivaju dekicom kad je hladno...

Jelena Karleuša (42) u posljednje vrijeme na snimanju emisije “Zvezde granda” u Beogradu pojavljuje se s mladim menadžerom. Zoran Birtašević je dovozi i odvozi sa seta, ali i otvara vrata auta kako bi diva mogla nesmetano iskoračiti na pločnik i pokazati svu raskoš svojih oblina u oskudnim kreacijama koje više otkrivaju nego skrivaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Karleušin menadžer pravi je kavalir, reklo bi se, isto kao i Tomislav Petrović, menadžer dive Severine Kojić (48). Tomica, kako ga od milja zove Seve, godinama je njezin najbolji prijatelj.

Donedavno su, doduše, imali fazu od nekih godinu dana, kad nisu razgovarali, tj. zahladili su odnose zbog nesuglasica koje je navodno zakuhao Sevin suprug Igor Kojić (33).

No otkako nema Igora u Sevinu životu, barem na karti jer pjevačica i njezin još aktualni suprug ne žive na istoj adresi, Tomica se vratio u život Splićanke. Osim što joj je menadžer, Tomica Severinu vozi, pridržava joj torbice kad se naslikava pred kamerama, pokriva je dekicom kad nastupa na hladnoći, pridržava joj kišobran da ne pokisne, ali i ide u obližnju trgovinu po namirnice, iako Seve ima kućnu pomoćnicu.

Svoje pomagače imaju i Maja Šuput (41) u suprugu Nenadu Tatarinovu (37), kojem je svojedobno u putnu torbu utrpala ručnik za plažu i kremice za sunčanje, kao i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (52). Njoj je tijekom debate iz torbe vadio papire i izotonični napitak dodavao Tomislav Madžar (41).

Najčitaniji članci