Obavijesti

Show

Komentari 36

Tomislav skinuo skoro osam, a Josip je dobio gotovo dvije kile

Tomislav skinuo skoro osam, a Josip je dobio gotovo dvije kile
6

Pije nego je krenulo vaganje, dečki su iznenadili Marijanu i otkrili joj da su na svoju nogu 'tetovirali' njezino ime u srcu. Marijana, mi te volimo, rekli su joj

VIDEO

U kući 'Života na vagi', kao i u njezinom dvorištu, nikad nije dosadno. Tako su večeras žutom timu u goste stigli predavači s Fitnes učilišta, profesori i magistri kineziologije, inženjeri nutricionizma, fizikalni terapeuti, koji će se svi potruditi da kandidati cijeli trening odrade pravilno i ono što nauče, ponesu kući. Kandidati su morali odraditi specijalni trening s trenerima Fitnes učilišta.

Nakon prve vježbe, kada su morali sjesti na prostirku i ustati se s nje, što manje se oslanjajući na ruke, dobili su ocjene. Siniša je dobio najmanju ocjenu, sedam i pol, a trener im je na kraju rekao da oni koji imaju ocjenu ispod osam, imaju šansu šest godina prije umrijeti od infarkta. 

- To je laž, ja evo već dugo živim i dobro mi ide - smijao se Siniša. Na kraju treninga cijela ekipa Fitnes učilišta ostala je ugodno iznenađena rezultatima kandidata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Budući da Dorian zbog ozljede oka dva tjedna nije mogao raditi ništa osim ležati na kauču, sada je krenuo šetati. 

- U zadnja četiri dana napravio sam 120 kilometara po dvorištu -  pohvalio se Dorian, koji se zbog ozljede ne smije naprezati, a samo danas ujutro napravio je 15 kilometara.

Došlo je vrijeme za veliki izazov, i to na istom mjestu na kojem su prvi put odradili inicijalni trening, kada su tek ušli u show.

 - Ovaj imunitet danas može vas dovesti u finale -  kazao je kandidatima Mario. 

Pravilo je jednostavno -  na stazi od 100 metara nalaze se razne prepreke i vreće od 15 kilograma sa slovima, raspoređene po trkaćoj stazi. Slova tvore riječ imunitet. Onaj tko prvi skupi vreće – pobjeđuje. Zbog zdravstvenih razloga, Siniša i Dorian ne sudjeluju u izazovu.

Josip je pobijedio u izazovu i tako osvojio posljednji imunitet. Uslijedio je last chance workout; Mario je ovaj put uzeo cure, a Sanja dečke. Josip je za vrijeme treninga otkrio u kameru da je popio pet-šest litara vode kako bi na posljednjem vaganju bio u dobitku.

Stiglo je vrijeme za vaganje, a Marijana im je prije toga objasnila da će sudjelovati u prikupljanju novca za udrugu RTL pomaže djeci. 

- Što više kilometara prijeđete, toliko ste novca prikupili djeci - rekla im je Marijana, a kandidati su se razveselili i obećali da bicikl neće biti prazan. Pije nego je krenulo vaganje, dečki su iznenadili Marijanu i otkrili joj da su na svoju nogu 'tetovirali' njezino ime u srcu.

- Marijana, mi te volimo -  rekli su joj, a ona im je uzvratila zagrljajima i suznim očima.

- Samo da znate, danas vas ispada dvoje -  kazala je Marijana, što je šokiralo kandidate, no nema eliminacija, već će crvena crta odlučiti tko odlazi kući.

Siniša je sa 151,9 kila pao na 147,1, izgubivši 4,8 kila, odnosno 3,2% tjelesne mase. Sara je sa 90,2 kilograma došla na 87,2, i tako izgubila 3 kile, tj. 3,3% tjelesne mase.  No, kako je Sara osvojila kilogram prednosti, vaga je pokazala 86,2 kilograma, odnosno skinula je 4,4 % tjelesne mase.

Dorijanovo hodanje urodilo je plodom! Na zadnjem vaganju imao je 135,8 kila, a sada ima 131,5 kilograma, što znači da je skinuo 4,3 kile, što je u postotku tjelesne mase -3,2%. Jelena je na posljednjem vaganju imala 81,1 kilogram, a sada ima 78,9 kilograma. Skinula je 2, 2 kilograma odnosno 2,7% tjelesne mase. Tomislav je skinuo impozantnih 7,6 kilograma, pa je sa 152 došao na 144,4 kile i izgubio 5, 0 % tjelesne mase. Tomislav ima i imunitet iz iskušenja, što je zbunilo Josipa jer ga je on osvojio u velikom izazovu. 

- Mislio sam da ga nemam pa sam išao na to da skinem što više kila -  objasnio je Tomislav.

Josip je na posljednjem vaganju imao 101,2 kile, a sada ima 103,1 tako da se udebljao 1,9 kilograma, što ne čudi budući da je popio pet litara vode i taktizirajući namjerno dobio skoro dvije kile, što je nasmijalo čak i trenere.

Goran je na zadnjem vaganju imao 121,8 kilograma da bi sada imao 120,3 kile. Skinuo je 1,5 kila odnosno 1,2% tjelesne mase. Hoće li on napustiti show ili će mu Marijana otkriti da postoji iznenađenje koje ga može spasiti, ne propustite pogledati sutra u 20 sati na RTL-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju