Obavijesti

Show

Komentari 54

Tomo i Barbi u sedmom nebu: Želi joj kupiti raskošni prsten

Tomo i Barbi u sedmom nebu: Želi joj kupiti raskošni prsten
1

Tomislav je upoznao punicu i punca, a Barbara svekrvu i svekra. Zagrepčanin svojoj dragoj planira prirediti bajkovito vjenčanje iz snova. Više ne želi biti soboslikar

VIDEO

Sudionici 'Farme' Tomislav Crnčević (29) iz Zagreba i Barbara Peterčić (24) iz Velike Gorice zaljubili su se i zaručili u showu. Sad, četiri mjeseca nakon upoznavanja, planiraju svadbu i proširenje obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

- Barbi i ja smo stalno skupa. Upoznao sam njezinu obitelj i ona moju. Svi smo se super složili i presretni smo - kaže soboslikar. Dodaje kako nije osvojio nagradu od pola milijuna kuna, ali je zato osvojio 'jackpot', a to je za njega Barbara. Kad je ulazio u 'Farmu', nije ni sanjao da će upoznati ljubav života i već početkom studenoga je zaprositi pred kamerama. 

- Sad ću kupiti novi zaručnički prsten jer nam je onaj nabavila produkcija. Barbara voli bijelo zlato, a i ja isto, pa ćemo skupa izabrati - kaže bivši finalist 'Farme'. Zaljubljeni par, gdje god se pojavi, na meti je obožavatelja koji se žele fotografirati s njima.

Barbi ima prelijepe 'oke'

-  Išli smo za Božić na misu polnoćku u zagrebačku katedralu i stalno su nas zaustavljali ljudi koji su nam davali podršku - kaže Zagrepčanin. Dodaje kako je ganut time i svima se zahvaljuje. Na brojne poruke s pohvalama koje dobiva putem društvenih mreža kaže da ne stigne ni odgovoriti jer ih ima na stotine. 

- Barbi mi se svidjela još u busu s kojim smo išli na ‘Farmu’. Polagano sam se zaljubljivao i to je ‘raslo’ iz dana u dan. Ima prelijepe plave oke i kompletno mi se sviđa njezin karakter - kaže soboslikar. Prije knjigovotkinje je imao ozbiljne veze, ali ni s jednom djevojkom mu nije bilo kao s Velikogoričankom. 

-  Dobivam poruke nepoznatih cura koje mi laskaju, ali ja volim samo Barbi. Tako da uzalud vam trud svirači - smije se Tomislav.

Par planira svadbu u skorije vrijeme, a oboje vole tradicionalne običaje i bajkovite detalje. - Htjeli bismo imati bijele konje i kočiju. I meni i njoj se to više sviđa od automobila - kaže Zagrepčanin koji je svoju odabranicu u showu već nazvao 'princezom'. 

 Tomina princeza: Par se zaljubio u ‘Farmi’, a sad planiraju tradicionalnu svadbu i proširenje obitelji     

- Ja sam veseljak koji živi za ples. To sam naslijedio od bake Dragice. A takva će nam vesela biti i svadba - kaže Crnčević. Dodaje kako bi volio da im na ceremoniji zapjeva glazbenik Mladen Grdović. 

- On je najbolji pjevač na domaćoj estradi. Dobar je kao kruh. Upoznao sam ga u Zadru, gdje sam godinu dana živio i radio - kaže soboslikar. Jednog bi dana volio imati vlastitu diskoteku ili lokal, ali kaže kako su to tek planovi.

nedostaju mu kamere

- Soboslikarstvo ću ostaviti iza sebe. Imam u planu jedan novi projekt, ali ne bih još o tome. Sad se odmaram i punim baterije - kaže bivši farmer. Dodaje kako je izvrstan osjećaj biti ponovno slobodan i u vanjskom svijetu bez kamera i mikrofona.

- Uživam s obitelji i prijateljima. Ponekad mi zafale kamere i bubice, ali glavno da je moja Barbi kraj mene - kaže Tomislav. Iako u showu nije bio u najboljim odnosima s pobjednikom “Farme” Goranom Kalebom (28) i finalisticom Josipom Tomljanović (29), kaže da im sad čestita na svemu. 

- Svim ljudima želim sve najbolje za blagdane i u novoj 2017. te im hvala puno na podršci - kaže Zagrepčanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.