Obavijesti

Show

Komentari 11

Tomo napao Betu: Želim osjetiti tvoje putene grudi

Tomo napao Betu: Želim osjetiti tvoje putene grudi
11

Marko je priznao Moniki da je rekao Orneli za seks. Moniku to nije zasmetalo i nastavili su se maziti. Tomo je predložio stanarima da kuhaju goli

VIDEO

Elizabeta je pitala Ivana M. zašto je depresivan, jer su djevojke primijetile da nešto ne štima. Mrkvica je priznao Ivanu L. da mu nedostaje Rina i da mu je prirasla srcu. Svi su krenuli na večeru, osim Valerije koje je odlučila smršavjeti. Umjesto večere, Zagorka je trčala. Tomislav je tijekom večeri napadao Elizabetu.
- Želim osjetiti tvoje putene grudi 'djevojke u godinama' - rekao joj je. Poslije večere u sobi su pričali Saša, Elizabeta i Valerija. Dotrčala je i Ornela i digla Elizabeti spavaćicu. Saša je primijetio što ima ispod i počeo se smijati.

MARKO ORNELI REKAO MARŠ
Marko i Monika su komentirali Luciju u dnevnom boravku. Monika je primijetila da je njen odnos s Lucom drugačiji nego prije, ali joj nije jasno zašto. Ornela im se htjela pridružiti.
- Marš, marš - rekao je Marko, a Ornela je produžila.

BUBA U SOBI
Tomislav je u vrećici donio neku bubu u sobu. Elizabeti je skoro pozlilo. Gledala je u zid i sva se uzrujala pa je Tomislav odnio bubu. Elizabeta je nastavila pričati s Ornelom o tome kako će im se životi ipak promijeniti nakon što su dospjele na televiziju.
- Meni se već promijenio jer me zbog BB-a ostavio partner - rekla je Elizabeta.

ORNELA ZNA ZA SEKS
Marko je priznao Moniki da je rekao Orneli za seks. Moniku to nije zasmetalo i nastavila se maziti i dirati s Markom ispod dekice. Pitao ju je hoće li se seksati ujutro, no Monika nije odgovorila. Tomislav je došao kod stanara sa zanimljivom idejom. Predložio je da tjedni zadatak - kuhanje obavljaju goli. Svi su se zezali na tu temu, no nisu komentirali Tomin prijedlog.

LUTRIJA OSJETILA
Stanari su dobili zadatak - Lutrija osjetila. Morali su mirisati, dahtati, masirati, hraniti i ljubiti pripadnike drugog spola. Dok taj netko ima zatvorene oči mora pogoditi kojim ga redoslijedom obrađuju. Pobijedili su dečki jer su bolje pogađali. Imali su 12 pogodaka, za razliku od cura koje su prepoznate dodir samo 5 muškaraca. Djevojke su za kaznu ostatak večeri morale tetošiti i ispunjavati svaki njihov hir i želju. Djevojkama se to nije svidjelo, a pogotovo Orneli i Valeriji, koja je to vješto uspjela izbjeći pridruživši se Elizabeti u kuhinji pri spremanju večere. No cijela nagrada i nije pretjerano iskorištena od strane muških stanara. Svela se na nekoliko češkanja, a kasnije i na grupnu masažu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili