Obavijesti

Show

Komentari 70

Tony Cetinski Anđi Marić u HTZ-u: Skini mi se s kursa

Tony Cetinski Anđi Marić u HTZ-u: Skini mi se s kursa
16

U showu 'Hrvatska traži zvijezdu' posvađala su se dva člana žirija. Anđi Marić nije se svidjelo što se Tony Cetinski upliće u privatni život kandidata

VIDEO

Nakon što je posljednji natjecatelj, Petar Brkljačić otpjevao pjesmu Olivera Dragojevića 'Nedostaješ mi ti' Goran Lisica Fox prokomentirao je kako mu mladić izgleda malo gay. Tony ga je nakon toga pitao da li je homoseksulac na što je Petar odgovorio da nije. Anđa je zbog Tonyjevog pitanja poludjela te mu rekla da ne može takva pitanja postavljati. Tony joj je rekao kako on nema ništa protiv homoseksualaca te da je samo znatiželjan. Anđa nije htjela popustiti te je kazala kako se njega ne tiče Petrov privatni život. Cetinski joj je odbrusio kako onda ona može pričati o svom privatnom životu i govoriti da bi pola kandidata odvela doma.
- Vilibalde, ti si meni tako super da bi ja tebe voljela imati doma. Uvijek možeš doći kod mene živjeti, biti će ti lijepo - rekla je Anđa Vilibaldu ranije te večeri. Pjevačica se kasnije opravdala rekavši Cetinskom da je njena izjava krivo protumačena u njegovoj glavi.
- Anđo, skini mi se s kursa - rekao joj je na kraju Tony. Kasnije su se nastavili svađati oko toga, a Anđa je još jedanput rekla Tonyju da seksualna orijentacija nema veze s HTZ-om te da kandidatima ne postavlja takva pitanja.
- Ako ti tako misliš onda uživaj u svojoj posljednjoj sezoni showa - rekao je ljutito Tony i napustio studio u kojem se devet kandidata natjecala za prolazak u Top 8. Prije toga žiri se cijelu večer šalio s kandidatima, a Tony je čak slao i puse kolegici pjevačici Zorici Kondži čiju je pjesmu otpjevala Adrijana Baković. Mladi Vilibald Kovač čak je dobio opravdanje i pohvalu od Tonyja jer ga je prošlu puta nazvao 'fejkerom'.
- Ja sam prošli put bio grub, ali sam iskren i nemoj to shvaćati osobno. Htio sam da se osjećaš slobodno dok pjevaš i hodaš po pozornici i to si učinio danas. Hvala što više nisi 'fejker' - rekao mu je Tony. Kim Verson i dalje oduševljava žiri koji je ovaj put pohvalio i njen scenski nastup.

HELENA HUNČAGA NE IDE U TOP 8
Po Anđinom mišljenju najbolji scenski nastup te večeri imala je 16-godišnja Helena Hunčaga koja je otpjevala 'Ja sam lažljiva' grupe Denis & Denis. Ona na posljetku nije osvojila dovoljno glasova publike kako bi ušla u TOP 8. Ona je prije nastupa rekla kako je ila oduševljena svojim pošlotjednim nastupom dok nije vidjela snimku. Za ovaj petak potrudila se dati sve od sebe, ali na posljetku je ispala.

HELENA: OVO NIJE SHOW U KOJEM ĆU NEŠTO POSTIĆI
Razočarana sam i tužna što sam ispala. Bila sam jako zadovoljna nastupom, ali moji su glasači zakazali, rekla je Helena Hunčaga, koja je ispala u preksinoćnjoj emisiji. Dodala je da to nije show u kojem će nešto postići.

'PREKINULI SMO JER MI JE DUJE UZEO BOJICE'
Nakon kratke veze Maja Malić i Duje Stanišić ipak su prekinuli. Maja je prije nastupa izjavila u šali kako su prekinuli jer joj je Duje uzeo bojice, a on je rekao kako je htio imati 14-ero djece, a njoj je to bilo previše. Duje je žiri oduševio izvedbom Vice Vukova 'Ćale moj'. Maja je ponovno oduševila Tonyja pjesomom 'Rock me, baby' grupe Riva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala