Obavijesti

Show

Komentari 25

Tony Cetinski o Toši Proeskom: Ne mogu prihvatiti da te nema

Tony Cetinski o Toši Proeskom: Ne mogu prihvatiti da te nema
4

Za makedonskim pjevačem i dalje tuguje cijela regija, a često ga se sjete i njegovi kolege. S obzirom da se bliži deseta godišnjica Tošine smrti, Tony Cetinski je prijatelju posvetio dirljivu objavu

VIDEO

Toše Proeski poginuo je 16. listopada 2007. godine u 6 i 20 ujutro, u prometnoj nesreći pokraj Nove Gradiške. Automobil u kojem je spavao na suvozačkom mjestu, zbog prevelike je brzine  i premalog razmaka između vozila, udario u prikolicu tegljača. 

Pokretanje videa...

01:02

Za makedonskim pjevačem i dalje tuguje cijela regija, a često ga se sjete i njegovi kolege. S obzirom da se bliži deseta godišnjica Tošine smrti, Tony Cetinski (48) je svom prijatelju posvetio dirljivu objavu koju prenosimo u cijelosti:

Vječno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema fališ neizmjerno. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i nitko ju nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvaćam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše - stoji između ostalog u prisjećanju.

Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lijepim i važnim danima , tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno. Znaj da si uvijek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro djelo dragi moj Toše.

Proeski

Znam da si tu negdje i hvala ti na svemu što činiš. Voli te brat. Posadit ću dvije ruže, neka rastu, neka se druže! Jednoj ću dati ime svoje, drugoj ime tvoje! U znak prijateljstva među nama nek cvjetaju godinama….
Anđeli postoje, ali pošto svi nemaju krila, ponekad ih zovemo prijatelji, a ti si jedan od njih. Ako te netko pita od naše ljubavi što smo htjeli, ti im reci da smo bili najbolji prijatelji. Ako ti ikada gorko zaplače oko, ako te netko povrijedi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema nikoga da te sluša, ako ikad vrisneš u snu, nazovi me i ja bit ću tu!

Ljubav je velika, ali prijateljstvo još veće. Ljudi se u životu slučajno sreću, a onda zajedno dijele sve, rijeka života ih odnese drugim ljudima, ali im srca zauvijek ostaju kraj pravih prijatelja!

Proeski

Možda u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem bolji život, ljubav, sreću, ali znam da tamo takvog prijatelja imati neću!
Nikoga ne možeš natjerati da te voli. Jedino što možeš činiti je da dopustiš biti voljen. I nije najvažnije ŠTO imaš na putu života već KOGA. 

Nasmiješi se kad me vidiš, ostanimo prijatelji. Jer nitko ne zna što smo htjeli, jer nitko ne zna što smo bili…Naše je prijateljstvo poput dvorca od pijeska: teško gaje izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!

Proeski

Ja sam ti prijatelj kad loše krene. Kad god poželiš ti potraži mene, svjetlo u mraku tvoja sam sjena i vječni prijatelj za sva vremena.

Toše je karijeru  započeo kao 15-godišnjak kada je sudjelovao na festivalu Makfest, a godinu dana kasnije započinje glazbenu suradnju s Grigorom Koprevom. Na hrvatsko tržište probija se 2004. godine, zahvaljujući suradnji s Tonyjem Cetinskim u pjesmi 'Lagala nas mala'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin