Obavijesti

Show

Komentari 12

Tony Cetinski: 'Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu suda'

Tony Cetinski: 'Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu suda'
7

Tony Cetinski za srpske medije govori o predstojećem koncertu na Tašmajdanu u Beogradu, o glazbi, životu i druženjima s estradnjacima. Iza njega je 50. rođendan i 30 godina karijere...

VIDEO

Tony Cetinski (50) priprema se za koncert na Tašmajdanu u Beogradu, koji će biti 22. lipnja. Tim povodom je za srpske medije dao intervju. Na Tašu će pjevati jer ranije nije tu nastupao, a sviđa mu se taj ljetni ambijent, piše Kurir.rs.

- Znatiželjan sam osjetiti atmosferu tog neobičnog i zanimljivog prostora. Napravit ćemo audiovizualni spektakl tamo. A Arena će biti vjerojatno sljedeće godine, kada ću pjevati i u zagrebačkoj Areni - kaže Tony koji je i prošle godine nastupao u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:00

Pjevač kaže da mu je to postala tradicija. 

- Da to je sigurno. Prestao sam brojiti koliko sam puta imao koncert u Beogradu. Razlika je samo u tome što sam ranije, kada bih dolazio zbog nastupa češće izlazio. Sad sam se malo povukao, više mi prijaju intimne večere s manjim brojem prijatelja - govori pjevač i dodaje kako se druži s različitim ljudima sa srpske estrade.

 S Željkom Joksimovićem je snimio i duet ' Zabluda' te su imali i zajednički koncert. 

- Nismo se odlučili za nešto što smo možda planirali, ali ispala je 'Zabluda' za koju smo s vremenom malo promijenili tekst. Imali smo i koncert, a onda je došlo do nekih malih nesuglasica. Nismo prekinuli prijateljstvo, ja sam mu čestitao svaku nagradu do sada. Kad se vidimo, zagrlimo se i izljubimo. Možda se ne družimo koliko želimo, ali nismo prekinuli prijateljstvo. Jednostavno, razišli smo se u poslovnom smislu - objašnjava Tony odnos s Željkom.

Kao i ljude, glazbu dijeli na dobru ili lošu. Voli Harisa, Halida, sve što ima sevdaha u sebi kao i starogradske pjesme i tamburicu. Sve što je etno. 

Cetinski ima iskustva kao žiri i kao mentor u glazbenim natjecanjima, a ako bi Saša Popović napravio internacionalno natjecanje za mlade nade on bi pristao biti dio žirija. 

- Uvijek, pogotovo kod takvog čovjeka koji je cijeli život posvetio muzici. Imam iskustvo od 30 godina koje mogu i želim prenijeti na mlade, ali i mudrost koju sam dobio s godinama - kaže pjevač.

Nedavno je proslavio 50. rođendan i obilježio 30 godina karijere. Ima sina od 22 godine koji živi i radi u Berlinu kojim se ponosi, a planira imati i još djece. Kaže kako mu imponira kada mu kažu da ima zgodnu suprugu, i da samo ona može izazvati ljubomoru u njemu. 

Cetinski će u Umagu pjevati uz milijunaša Gianlucu Vacchija
Cetinski će u Umagu pjevati uz milijunaša Gianlucu Vacchija

O suđenjima kaže kako ima još dva ročišta, i nada se da će se sve ispitati kako treba. 

- Bit će u kolovozu dva ročišta, nadam se da će sve ispitati kako treba. Ima dosta vještaka, što medicinskih, što privatnih, oni će sve ispitati. Krivo mi je što sam uopće sudjelovao u nesreći, što nisam mogao pomoći tom čovjeku. Taj osjećaj ostaje za cijeli život, bez obzira na to da li će biti i kolike kazne. Spreman sam odslužiti bilo koju kaznu koju sud odredi, ako sam kriv i nisam nešto spriječio, a mogao sam - kaže Tony i dodaje kako se teško nosi s tim jer slika tog trenutka koji ne očekuješ ostaje do kraja života.

- Pa, teško je to, slika tog trenutka koji ti nisi očekivao ostaje do kraja života. Kada sam stao, prvi put nisam nikog vidio, tek drugi put sam vidio ono što sam najmanje priželjkivao. To ću nositi cijeli život, vidiš čovjeka, a ne možeš mu pomoći.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...