Obavijesti

Show

Komentari 0

Cetinski će u Umagu pjevati uz milijunaša Gianlucu Vacchija

Cetinski će u Umagu pjevati uz milijunaša Gianlucu Vacchija
5

Pripremam dobru i kvalitetnu zvučnu i vizualnu sliku te dobru zabavu. Najbitnije je da se dobro provedemo, a moj bend i ja pružit ćemo svoj maksimum, rekao je Cetinski

VIDEO

Pjevač Tony Cetinski (49) sprema veliki koncert otvorenja Plave Lagune Croatia Opena povodom 30. rođendana u Umagu. 

- Umag i ATP su posebna priča, specifične, rekao bih nadahnjujuće atmosfere. Svaki nastup je bio na svoj način poseban i svaki mi je koncert ostao u sjećanju, kao nekakva prekretnica u datom trenutku. Ipak, koncert 'Najbolje od nas - Tony i prijatelji' u Umagu, na kojem je nastupio Toše, uvijek će imati poseban značaj - izjavio je Tony.

S posebnim zadovoljstvom čeka i ovogodišnji nastup, a otkrio je i što priprema Umagu za 30. rođendan. 

- Pripremam dobru i kvalitetnu zvučnu i vizualnu sliku te dobru zabavu. Najbitnije je da se dobro provedemo, a moj bend i ja pružit ćemo svoj maksimum. Poznato je da volim iznenaditi publiku, stoga očekujte neočekivano i pripremite glasnice - rekao je. 

U utorak 16. srpnja Queen Tribute band priredit će show izvedbama najvećih uspješnica jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena, a od 17. do 20. srpnja posjetitelje očekuju besplatni nastupi svjetski poznatih Dj-eva.

U sklopu ovogodišnjeg party programa nastupiti će stalni gost splitske Ultre W&W, Salvatore Ganacci koji iz godine u godinu svojim nastupom fascinira publiku na popularnom Tomorrowland Festivalu te posebno atraktivan i svjetski popularan milijunaš Gianluca Vacchi koji ima nastupe diljem svijeta, a na društvenim mrežama ima više od 12 milijuna pratitelja.

U subotu 20. srpnja stiže Mike Candys, jedno od najtraženijih klupskih imena u svijetu koji će s prepoznatljivim velikim osmijehom na licu pružiti jedinstven doživljaj house, dance i electro house ritmova.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac