Obavijesti

Show

Komentari 20

Tony zivkao na koncerte, show je ipak napustila Iva

Tony zivkao na koncerte, show je ipak napustila Iva
6

Tony je u prošloj emisiji pozvao Zokija da s njim pjeva u Areni, a nove pozive na svoje koncerte uručio je Bojanu, Carli, Ivi te na kraju i Nikolini

VIDEO

Kandidati od večerašnje emisije pjevaju dvije pjesme. Ovog puta okušali su se u filmskoj glazbi te domaćim ljubavnim pjesmama. Prvi je led razbio Bojan s pjesmom "I Believe I Can Fly". Tony mu je rekao da će i on s njim nastupati u Areni. Jeleni je bio odličan, a Foxa je u analizi prekinuo upravo Bojan. Carla se odlučila za pjesmu Whitney Houston.
- Ja sam u šoku - rekao je Tony, koji ju je ranije prozvao "The Voice", te je i nju pozvao na svoj koncert. Lisica ju je usporedio s nepotopivim nosačem aviona. Matej je pjevao pjesmu Eltona Johna, ali nije pretjerano oduševio stručni žiri. Sljedeća je bila Iva s pjesmom "Iris". Toliko je oduševila Tonyja da ju je pozvao na svoj koncert u Zadru. Sljedeća je bila Barbara s pjesmom "There You'll Be", a svojom izvedbom nije oduševila žiri. Zamjerali su joj da se ponekad previše odvoji od mikrofona, za razliku od Carle.
- Ma ti si car. Ti si zakon - rekao je Tony Zokiju nakon još jedne uvjerljive izvedbe. Nikolina je izvela pjesmu "Licence To Kill".
- Ovo stvarno više nema smisla. Molim te, budi mi gost na koncertu - žicao je Tony Nikolinu uz riječi da će joj akreditaciju dati u garderobi. Fox se osjeća kao da je u wellness centru dok sluša kako Nikolina pjeva. Drugi set otvorio je Bojan.
- Pomalo si već dosadnjikav s tim stilom - započeo je Lisica, koji je ipak bio zadovoljan s njegovom izvedbom pjesme "Čija si". Carla je pjevala pjesmu "Ljubav se zove imenom tvojim".
- Večeras izgledaš kao da stvarno guštaš dok pjevaš - rekla je Jelena. Matej se odlučio za "Magdalenu" od Olivera.
- Ti već sad zrele pjesme iznosiš kao da su tvoje - pohvalio ga je Tony, a pohvale su stigle i od Jelene i Foxa. Iva je pjevala Jinxe.
- Odlična si bila. Bit će nešto od našeg Pinkčeta - rekao je Tony Lisici, dok je Jeleni ona bila najuvjerljivija dosad.
- To je zapravo bila jedna kulturna izvedba - rekao je Fox na Barbarinu izvedbu pjesme " Gdje Dunav ljubi nebo" Josipe Lisac. Zoki je drugi put pjevao pjesmu Divljih jagoda. Jelena je rekla da ništa neće reći, a oduševljenju se pridružio i Lisica. Žicali su ga da im otpjeva neku svoju pjesmu, ali Zoki nije htio. Nikolina je pjevala "Naučila sam trik" od Natali Dizdar. Lisica je samo rekao da mu je bila dobra, a i Tony i Jelena nisu mogli više pronalaziti komplimente. Glasovi gledatelja odlučili su da show napušta Iva, jedna od najmlađih natjecateljica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško