Obavijesti

Show

Top 5 hostela na Jadranu - puno zabave za malo novaca

Top 5 hostela na Jadranu - puno zabave za malo novaca

Najbolji način da upoznate zemlju i ljude spavanje je u hostelu. Hotel nudi veći komfor i (ponekad) bolji smještaj, ali hosteli nude slučajna poznanstva, tulumarenja, prijateljstva i neobične izlete koje ćete pamtiti

VIDEO

Mnogo hostela nalazi se u hladnim, dosadnim zgradama, ali nude posebno iskustvo. Odlično su mjesto za prikupljanje savjeta od drugih putnika, ali i lokalaca, kao i za upoznavanje zanimljivih ljudi. Cijene su prihvatljivije od hotela i privatnog smještaja, sami možete kuhati ili zamoliti nekoga da napravi malo više "klope" te mu ponuditi poštenu naknadu za uloženi trud. Ponekad je i jedna kava dosta. Na kraju divnog iskustva svaka vaša priča počinjat će: "I tako sam bio/bila u cool hostelu..." Donosimo vam pet takvih hostela u kojima će se sigurno dogoditi priče koje ćete prenositi generacijama:

1. Hostel Split Backpackers

Šarene sobe s vlastitom kupaonicom i spavaonice s dijeljenim kupaonicama. Sve vrste soba imaju drvene podove i male sefove. Hostel organizira obilaske grada, sportove na vodi te izlete brodom na okolne otoke. Možete otkriti mirne plaže i špilje do kojih možete doći kanuom. Kavu i čaj možete piti u neograničenim količinama, kao i domaću rakiju za početak nezaboravne večeri.

2. Pula Art Hostel

Pravi art hostel koji ima kolekciju od gotovo 400 umjetničkih djela hrvatskih slikara. Organizirano je i zajedničko kuhanje, domaćini pokazuju kako se spravljaju tradicionalna jela pa nakon toga možete i vi pokušati. Ulični glazbenici dolaze na zabavu za pun mjesec. Pula Art Hostel ima i nekretnine 20 km unutar Istre s prekrasnim poljem lavande na kojem možete uživati u prirodnim ljepotama te posjetiti male kamene kažune

3. Tequila Bar Hostel

Nalazi se u prekrasnom Zadru, 750 metara od Morskih orgulja i Pozdrava suncu. Ima 18 soba i sve su ispunjene brojnim pogodnim sadržajima za ugodan boravak. Najveći plus je pozicija u povijesnoj jezgri grada, cijena, ali i bar u kojem je uvijek veselo i nema dosadne večeri. A ako vam je dosta, povucite se u sobu i drugo jutro krenite na izlet do Plitvičkih jezera.

4. Hostel Link

Smješten u Starom gradu u Lovranu, modernog dizajna i okružen palmama s terasom koja gleda na Kvarnerski zaljev. Nalazi se par minuta hoda od plaže preko raskošnog zelenila. Svaki kat ima svoju boju te citate iz filmova i knjiga na zidovima. Hostel je nedavno renoviran, prije je bio hotel. Zbog toga je prostran i nemate dojam da ste u hostelu. Lokacija, lokacija, lokacija zasigurno pomaže.

5. The White Rabbit Hostel

Ako odlučite malo skočiti do sunčanog Hvara, bijeli zeko je tu. U vlasništvu je mladih ljudi koji i sami putuju pa će uvijek rado pomoći savjetima i organizirati izlete. Na krovu je odličan bar, otvoren od jutra do večeri, koji je samo dio druželjubive atmosfere ovog posebnog hostela. Na Hvaru ne nedostaje zabave, tako da je to pravo odredište ako ste u potrazi za tulumarenjem.

There are BIG ships and small ships! But THE BEST SHIP OF ALL IS FRIENDSHIP!!!! MARISSA WE LOVE YOU AND THANK YOU FOR BEING YOUUUU!!!!

Posted by The White Rabbit Hostel on Saturday, 15 August 2015

 

Ako ideš na more sa svojom ekipom, noćenje u hostelima idealan je način da podijelite troškove i nezaboravne trenutke. Uz Zmaju se ne moraš brinuti da ćeš ti ili netko od tvojih najmilijih ostati bez kuna na računu. Prebaci svoje MB/MIN/SMS-ove iz mjesečne Zmajske opcije i spasi Simpa prijatelja u nevolji!

UČINI PRIJATELJU USLUGU, PREBACI ZMAJU!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva
A GJDE STE VI?

Kako vam je u vezi? Ovih 10 položaja spavanja sve okriva

Što vaš položaj spavanja govori o vama i vašoj boljoj polovici? Izvukli smo najčešće položaje i njihovo značenje - koji je vaš položaj?

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?
TO NITKO NE VOLI

10 stvari koje živciraju svakog na plaži: Jeste li među njima?

More i sunce čista su uživancija, no s vremena na vrijeme pojavit će se netko i napraviti nešto što će strašno smetati svima oko njih. Ovih 10 stvari najviše živcira ljude na plaži
Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!
Moraš skupit' sve

Trikovi kako namamiti što više Pokémona da dođu do vas!

Pokémon GO pokorio je cijeli svijet. I vi imate priliku postati pravi Pokemon majstor u proširenoj stvarnosti, a mi vam donosimo trikove uz koje ćete to lakše postići