Obavijesti

Show

Komentari 26

'Top Gear' je počeo gorućim autima i šalama na hrvatskom

'Top Gear' je počeo gorućim autima i šalama na hrvatskom
8

Stiga je toliko oduševila Hrvatska da smo prvi put vidjeli da se smije. Mislim da ne želi nikada otići odavde, Clarkson je zadirkivao tajanstvenog vozača u Areni Zagreb

VIDEO

Ne samo da je voditelje “ Top Geara ” oduševila Hrvatska nego su se potrudili i naučiti nekoliko rečenica. “Imamo mali pimpek”, samo je jedna od njih.

Jeremy Clarkson (54), Richard Hammond (44) i James May (51) uoči automobilističkog spektakla u zagrebačkoj Areni uzeli su instrukcije iz hrvatskog jezika od hotelskog barmena.

- Toliko sam debel da izgledam j... trudno - rekao je Clarkson. Njegov zaobljeni trbuščić nije prošao nezapaženo ni u rodnoj mu Britaniji. Tamošnji mediji savjetuju mu da jurnjave automobilima malo zamijeni šetnjama. I kolege su ga tijekom showa zafrkavali na račun debljine, ali on im nije ostao dužan.

- Izvrsno se zabavljamo, a posebno Hammond. Napravili su mu preinake u zahodu - rekao je Clarkson dok se na videozidu prikazala fotografija spuštenog pisoara.

Zadirkivanje na sceni kojom su dominirali zapaljeni automobili, brza vožnja i adrenalin nije izbjegao ni misteriozni vozač Stig .

- Toliko je sretan u Zagrebu da se prvi put i nasmijao - rekao je May za Stiga, koji ni u jednom trenutku nije skidao masku s lica. Voditelji se se okušali i u igranju nogometa automobilima, a Stig je zastupao Hrvatsku te pobijedio Englesku.

Pokretanje videa...

Danijela Ana Morić/24sata VIDEO

- Vi ste barem dobili jednu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a mi nismo ni jednu. Ne možemo ni ovako pobijediti - šalio se Clarkson, koji je dva put spomenuo Gorana Ivaniševića, nazvavši ga kapetanom Hrvatske. Najplaćeniji voditelj na BBC-u u Zagrebu je kupio sat s hrvatskom zastavom, koji je platio 75 kuna. U showu se hvalio njime te ga je ponosno pokazivao publici. Voditelje je Hrvatska toliko očarala da su svaki dan objavljivali fotografije na društvenim mrežama.

- Izvrsno smo se proveli u Zagrebu, zemlja u kojoj živite je predivna. Stig je toliko oduševljen da se već osjeća kao Hrvat - rekli su dečki. Ekipa iz Top Geara, osim Zagreba, posjetila je Plitvička jezera i Lepoglavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju  svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'
UŽIVAJU U LJUBAVI

Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'

Alen je bio i mentor u showu 'Zvijezde pjevaju', a Anu-Klaudiju Štilinović upoznao je kada je došla na audiciju na Loto