Obavijesti

Show

Komentari 137

Transseksualka Lepore: Imam najskuplje tijelo na ovoj planeti

Transseksualka Lepore: Imam najskuplje tijelo na ovoj planeti
7

S 19 godina je promijenila spol, ugradila implantate u stražnjicu, grudi i usne, operirala nos, a kako bi imala što tanji struk liječnici su joj morali izvaditi dva rebra

VIDEO

Jedna od najpoznatijih transseksualki u New Yorku, Amanda Lepore (46), progovorila je o plastičnim operacijama kojima se podvrgnula kako bi postala žena. S 19 godina je otišla na operaciju promjene spola, ugradila silikone u stražnjicu, grudi i usne. Donja dva rebra liječnici su joj kirurški polomili kako bi imala tanji struk, operirala je nos, bila na tri operacije povećanja grudi, a korigirali su joj i čeonu kost kako bi imala ženstvenije crte lica.

- Mislim da su Raquel Welch i Cher također vadile rebra zbog tanjeg struka. To je protuzakonito u SAD-u pa sam to napravila u Meksiku - priznala je Amanda.

Inspiracija su joj Jean Harlow, Marilyn Monroe i Jessica Rabbit

- Umjesto da oponašam cure s kojim sam odrastala i koje su me ismijavale, odlučila sam kako želim izgledati poput filmske zvijezde. Bilo je to poput bijega - rekla je plesačica, pjevačica i poznata domaćica brojnih tuluma u New Yorku. 

- Postoji razlog zašto me ljudi etiketiraju kao onu koja ima 'najskuplje tijelo na zemlji' - odgovorila je na pitanje koliko je novca ukupno potrošila kako bi izgledala kao žena. 

Promjenu spola ističe kao nešto najbolnije što je proživjela u životu. 

- Daju vam vaginalnu napravu kao dio procesa ozdravljenja, koju morate držati dulje vrijeme da se proteže kroz vaginalni otvor. Osjećala sam je poput noža. To je bila najbolnija stvar koju sam ikada iskusila - rekla je. 

Proslavila se kao muza celebrity fotografa Davida LaChappelle

U kasnim osamdesetima preselila se iz Cedar Grovea u New Jerseyju u New York. Otac, kemijski inženjer i majka domaćica koja je imala šizofreniju i uglavnom boravila po mentalnim ustanovama, na početku su teško prihvatili njezinu promjenu, no naposljetku su ipak naučili živjeti s njezinim operacijama. Otac ju je ispisao iz škole i unajmio privatnog učitelja, vodio je kod psihologa i pomagao joj tijekom hormonskih terapija. U New Yorku se okrenula noćnom životu dok je preko dana radila u pedikerskom salonu, bavila se prodajom kozmetike i u seks-klubu kao domina ispunjavala erotske fantazije klijenata. 

Jedne večeri, kada je bila domaćica u baru u središtu Manhattana, srela je celebrity fotografa Davida LaChappellea i započela suradnju s njim. Proslavila se kao njegova muza i zahvaljujući njemu osvanula u brojnim modnim časopisima uključujući Playboy i Vogue te glazbenim spotovima umjetnika kao što su Elton John, bend The Dandy Warhols i Grace JonesImala je manje uloge u filmovima 'Party Monster', 'Another Gay Sequel' i 'Shifting the Canvas'.

'Željela sam samo biti lijepa djevojka koja radi u trgovačkom centru'

- Kada sam bila u bolnici zbog promjene spola, željela sam samo biti lijepa djevojka koja radi u trgovačkom centru. Da sam tada mogla imati kristalnu kuglu i vidjeti kako sada izgledam, da surađujem s Davidom LaChapelleom, družim se s Daphne Guinness, pjevam s Lil' Kim i putujem svijetom rekla bih da ne mogu vjerovati kako će mi se sve to dogoditi - rekla je. 

Amanda trenutačno radi na svom glazbenom albumu i priprema memoare za objavljivanje. 

- Ja zaista povezujem glamur sa srećom. Ako uskočite u štikle, stavite ruž na usne i kupite novu odjeću, osjećate se super. To je proslava ljubavi prema samome sebi, a cijeli ritual oko toga je sjajan - zaključila je ikona transseksualne zajednice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju  svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'
UŽIVAJU U LJUBAVI

Alen Đuras ljubi loto djevojku, a uskoro spremaju svadbu: 'Trnci su me prošli kada se nasmijala'

Alen je bio i mentor u showu 'Zvijezde pjevaju', a Anu-Klaudiju Štilinović upoznao je kada je došla na audiciju na Loto