Obavijesti

Show

Komentari 4

Travolti tragično preminuo sin 2009., a bez supruge je ostao dva mjeseca prije godišnjice

Travolti tragično preminuo sin 2009., a bez supruge je ostao dva mjeseca prije godišnjice
9

Dao si mi nadu kad sam osjećala da gubim, voliš me cijelo vrijeme, neopisivo... Nasmijavaš me jače od bilo kojeg drugog bića na svijetu. S tobom znam da će sve biti dobro, bez obzira na sve, rekla mu je lani

VIDEO

Glumac John Travolta (66) prije gotovo dva mjeseca ostao je bez supruge Kelly Preston, koja je preminula u 58. godini od raka dojke. Taj ga je događaj duboko pogodio. Liječila se u tajnosti, imala je podršku najbližih prijatelja i rodbine, ali bolest je bila jača. Bili su par koji je imao tek nekoliko trzavica u braku i slovili su kao savršen bračni par. Na današnji dan proslavili bi 29. godišnjicu braka.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminula Kelly Preston

Pokretanje videa...

Kelly Preston 01:31

Travolta i Preston upoznali su se 1989. na snimanju komedije 'The Experts', a glumac je u više navrata isticao kako se radilo o ljubavi na prvi pogled, iako se Kelly s time baš nije složila. Na Staru godinu 1990. Travolta ju je zaprosio u restoranu u Švicarskoj.

Reuters/Pixsell

Glumica je bila poprilično iznenađena jer je inače sve imala pod kontrolom, a ovo nije predvidjela. Odmah su istaknuli da žele imati djecu. Kad su se godinu dana kasnije vjenčali u Parizu, Kelly je bila dva mjeseca trudna, a onda su se ponovno vjenčali u Floridi.

Prvo dijete, sina Jetta dobili su u travnju 1992. godine. Nažalost, on ih je napustio 2009., kada je imao samo 16 godina. Bili su na obiteljskom putovanju na Bahamima, imao je napadaj dok je bio u kadi te je udario glavom od rub. Kućepazitelj ga je pronašao kako bez svijesti leži u kupaonici. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu, gdje su samo mogli ustanoviti smrt. Napadaje je imao od rođenja, bio je autističan, imao je epilepsiju i Kawasaki sindrom. 

Pixsell

Drugo dijete stiglo im je u travnju 2000. godine. Djevojčica Ella Bleu, kako su ispričali svojedobno, upotpunila je njihove živote. Kad je odrasla, odlučila je slijediti stope svojih roditelja i postati glumica.

Pixsell

Nedugo nakon tragedije u kojoj su izgubili sina Jetta, John i Kelly 2010. dobili su još jedno dijete, sina Benjamina. On je pomogao obitelji da se oporavi i da ponovno budu sretni. 

Travolta se prisjetio pokojnog sina Jetta: 'On je bio moje sve'
Travolta se prisjetio pokojnog sina Jetta: 'On je bio moje sve'

- Definitivno je maleni Ben unio sreću u naš dom i bio je poput ljepila koje nas je spojilo nakon teškog gubitka. Dao je kući novi smisao i duh - istaknuo je John u jednom od intervjua. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin