Obavijesti

Show

Komentari 14

Travolta se prisjetio pokojnog sina Jetta: 'On je bio moje sve'

Travolta se prisjetio pokojnog sina Jetta: 'On je bio moje sve'
8

Donio mi je puno radosti. Bio je moje sve. Tih 16 godina koliko sam bio njegov otac naučio me kako bezuvjetno voljeti, rekao je Travolta svojedobno za sina koji je preminuo 2009. godine

VIDEO

Glumac John Travolta (66) i supruga Kelly Preston (57) posvetili su emotivnu objavu njihovom pokojnom sinu Jettu, koji bi ovog tjedna proslavio 28. rođendan. 

- Sretan ti rođendan Jetty! Volimo te - napisao je John uz crno-bijelu fotografiju sa sinom. 

Jett je preminuo 2009. godine, kad je imao svega 16 godina, na obiteljskom putovanju na Bahamima. Imao je napadaj u kadi te je udario glavom o njezin rub. Kućepazitelj ga je našao kako bez svijesti leži u kupaonici. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu, gdje su mogli ustanoviti samo smrt. 

Jett je imao napadaje otkako se rodio. Bio je autističan, imao je epilepsiju i Kawasaki sindrom. Autopsija nikad nije obavljena, a Travolta je tužio bolničara Tarina Lightbournea tvrdeći da je od njega tražio 115 milijuna kuna da ne priča o onome što je vidio na mjestu nesreće. 

Bolničar je ispričao da je Jettu doktor, koji živi u blizini, davao umjetno disanje. Kad ga je pitao kad je dječak pao, dobio je objašnjenje da se sve dogodilo prije nekoliko minuta. Međutim, oko dječakovih ušiju se krv već bila skorila, a tijelo mu je bilo u stanu mrtvačke ukočenosti. Razlog smrti Travoltinog sina nikad neće biti poznat.

74th Golden Globe Awards Arrivals - LA

Travolta je rekao kako mu je smrt sina nešto najgore što mu se dogodilo u životu. 

- Donio mi je puno radosti. Bio je moje sve. Tih 16 godina koliko sam bio njegov otac naučio me kako bezuvjetno voljeti - rekao je Travolta svojedobno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...