Show

Komentari 7

Trener Edo iz 'Života na vagi' i supruga Petra dobili dijete: 'To je najbolji poklon za Božić!'

Trener Edo iz 'Života na vagi' i supruga Petra dobili dijete: 'To je najbolji poklon za Božić!'

Edin Mehmedović je nedavno na Instagramu objavio fotografiju s kćerima i suprugom. Otkrio je kako će njihova obitelj ubrzo postati bogatija za još jednog člana, a taj dan je stigao danas

Zagrebački kineziolog Edin Mehmedović (39) mnogima je poznat kao jedan od trenera u showu 'Život na vagi'. Za Gloriju je krajem prošle godine ispričao kako mu tijekom sudjelovanje u emisiji teško pada razdvojenost od tri najvažnije žene u njegovom životu - supruge Petre (36) te kćeri Linde (7) i Lorene (5).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama je u kolovozu ove godine objavio fotografiju s kćerima i suprugom, te otkrio kako će njihova obitelj ubrzo postati bogatija za još jednog člana, a taj je trenutak stigao jer je danas Petra rodila njihovo treće dijete.

Sretnu vijest podijelio je trener na svome Instagram profilu jednostavnom fotografijom papirića s prezimenom i vremenom u koje je beba rođena - u devet sati i devet minuta.

- Najbitniji komadić papira koji sam u životu dobio... - napisao je u opisu objave.

U komentarima su mu se odmah javili mnogi prijatelji, kolege, pratitelji i obožavatelji kako bi mu čestitali. 

- Bravoooo Petra, čestitam Edo - glasio je jedan komentar.

- Čestitke svima! To je najbolji poklon za Božić! - nizale su se čestitke.

Samo nekoliko minuta kasnije, Mehmedović je objavio i Instagram priču u kojoj je pokazao kako slavi svoju prinovu uz, čini se, rakijicu.

Najčitaniji članci