Show

Komentari 22

Trenerica Maja: 'Volim kada se muškarac brine o sebi. Nevažno mi je li isklesan ili ima trbuščić'

Trenerica Maja: 'Volim kada se muškarac brine o sebi. Nevažno mi je li isklesan ili ima trbuščić'

Maja je tijekom prošle sezone showa skinula sedam kilograma, a sada je otkrila kakve muškarce preferira, zaustavljaju li je gledatelji na ulici te naljuti li se ikada na kandidate

Trenerica iz 'Života na vagi' Maja Ćustić (38) pristala je biti dio showa jer želi osvijestiti i doprijeti do što većeg broja ljudi da shvate kako je važna fizička aktivnost i pravilna prehrana, rekla je za Jutarnji list

- Cijelo ovo iskustvo bilo je velik izazov, ali i velik užitak jer je divan osjećaj kad nekome svojim znanjem, iskustvom i savjetima možeš pomoći da promijeni loše navike te postane zdravija, sretnija i samopouzdanija verzija sebe - govori Maja, koja se trudi kandidate educirati na područjima fitnessa i nutricionizma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Maji bude žao kad vidi da kandidati ne vjeruju dovoljno u sebe i nisu odlučni i ustrajni u procesu promjene. 

- Ono što mi zna zasmetati jest kad ovako izvrsnu priliku poput sudjelovanja u showu shvate olako i ne cijene šansu za promjenom života koja im je ponuđena na pladnju - kaže. 

Maja je u prošloj sezoni showa izgubila sedam kilograma. 

- Dnevni tempo snimanja, stres, drugačija prehrana i manjak vremena za treninge su dosta utjecali, ali kad se vratim u svoju rutinu, dođe sve na svoje. Od brojke na vagi mi je puno bitnije da se dobro osjećam u vlastitoj koži i da sam zadovoljna figurom, značilo to nekoliko kilograma više ili manje na vagi, nije mi bitno - ispričala je trenerica, koju gledatelji showa zaustavljaju na ulici i traže savjete.

Otkrila je i kakve muškarce preferira.

- Najdraži su mi oni koji se brinu o sebi u nekoj normalnoj, zdravoj mjeri, bili oni s trbuščićima ili isklesani kao Apoloni - kaže Maja.

Najčitaniji članci