Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

'Tri kralja zabave' Stavros, Zečić i Grdović u Zadru 18. 12.

MARATONSKI KONCERT Prošle koncerte 'Tri kralja zabave' obilježila je euforija, pozitivna energija i nizovi hitova, a posjetitelji su izlazi zadovoljni iz dvorana

Grgur Žučko/Pixsell
Foto: Grgur Žučko/Pixsell
5 komentara

Nakon odličnih koncerata Jasmina Stavrosa, Dražena Zečića i Mladena Grdovića pod nazivom "Tri kralja zabave" u Čakovcu i Varaždinu, vrijeme je za Zadar.

Prošle koncerte Tri kralja zabave obilježila je euforija, pozitivna energija i nizovi hitova, a posjetitelji su izlazi zadovoljni iz dvorana komentirajući da bi trebalo biti više ovakvih koncerata. Vođeni time organizatori iz Scardone najavljuju da će se treći koncert u nizu "Tri kralja zabave" održati u Zadru, 18.12. u dvorani Krešimira Ćosića.

Najviše je odgovornosti je na domaćinu Grdoviću u čijem će se gradu koncert održati, a Stavros i Zečić će se potruditi da opravdaju povjerenje svoga prijatelja i zabave publiku najbolje što znaju svojim hitovima "Dao bi sto Amerika", "Neka je šarala", "Ljubomorni ljudi", "Govore mi mnogi ljudi", "Još se sjećam jedne žene", "Pokidat ću lance sve" i brojnim drugim.

"Tri kralja zabave" - Zadar, 18.12

Ovaj trojac je također poznat po svojim dugim nastupima, a kada se udruže na istoj pozornici koncert se oduži i preko pet sati, tako da vas ponosno pozivamo na ovaj maratonski koncert ispunjen hitovima.

"Tri kralja zabave" dolaze u zadar i nastavljaju dalje

Na najavama za prošli koncert koji je bio održan krajem listopada u Varaždinu mnogobrojni fanovi su se javili priželjkujući i pozivajući svu trojicu da posjete njihove gradove, za sada organizatori planiraju malu turneju na proljeće po većim gradovima u Hrvatskoj i Sloveniji (Zagreb, Split, Rijeka, Ljubljana, Maribor).

Naši partneri pišu
Message