Obavijesti

Show

Komentari 31

Trojac s Trešnjevke: 'Svi nas vole slušati, osim Slovenaca...'

Trojac s Trešnjevke: 'Svi nas vole slušati, osim Slovenaca...'
8

Dva Ivana i Mislav čine 'Kuku$ Klan', trap grupu koja je svojim singlom 'Oće ku*ac' oduševila cijelu regiju...

VIDEO

Nismo mislili da ćemo jednog dana biti ozbiljan bend. Htjeli smo biti neki klan, netko je lupio 'Kuku$ Klan' i tako je ostalo, priča Mislav Kljenjak poznat pod nadimkom Iso Miki. Ovaj Zagrepčanin zajedno s Ivanom Godinom (Goca R.I.P) i Ivanom Hiljeom (Hilj$on Mandela) 2012. godine osnovao je hrvatski trap trio, a njihova pjesma 'Oće ku*ac' na YouTubeu ima preko osam milijuna pregleda u manje od tri mjeseca. 

- Znali smo da će to biti hit, ali nismo mislili da će biti tako viralna stvar. Svi izvođači uplaćuju masu para u marketing, a mi smo doslovno s uloženih nula kuna postali rame uz rame s tim većim igračima - govori Hilje. Inače, trap je vrsta hip - hopa koji je posebno zaživio na sceni svjetskoj, ali i regionalnoj sceni posljednjih nekoliko godina. 

U proteklih sedam godina glazbenog stvaralaštva 'Kuku$ Klan' osvojio je brojne priznate nagrade, a nedavno su potpisali ugovor o suradnji s regionalnom izdavačkom kućom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

-  Ugovor je dokaz i odobravanje onog što radimo od ljudi koji to najbolje rade i kao što se vidi iz priloženog nismo ih razočarali. Pjesma 'Oće ku*ac' bila je na listi najslušanijih u cijeloj regiji osim u Sloveniji. Slovenci su gori nego mi. Možda više vole seks igračke i naprave - našalila su se oba Ivana koja su u glazbenom svijetu još od malih nogu.

Hiljeova mama je Diana Hilje, mezzosopran i prvakinja Hrvatskog Narodnog Kazališta u Zagrebu, dok se Godinov tata bavi izradom gitara. 

- Ja sam od ranih nogu bio po HNK, a s četiri godine sam imao tamo prvi nastup. Glazba je moj život, to je jedino što znam i što najbolje znam. Moja majka nije mogla vjerovati da ćemo uspjeti. Mislila je da je to obična glupost - objašnjava Hilje. Ipak, dečki s Trešnjevke pokazali su kako su ozbiljna konkurencija ostalim glazbenicima na regionalnoj sceni. 

- Uskoro izlazi pjesma sa Cobyjem 'Moj brat'. U planu je nastavak pjesme 'Real Slaves'. Zvat će se 'Slav Life' snimano je u Makedoniji, u Šutki, najvećem romskom naselju. Potrudili smo se da izgleda tako kako i zvuči. Kadrovi sa smećem i to - govori Godina te objašnjava kako pjesmu mogu napraviti za pola sata. Za to je najviše zaslužan Mislav koji stvara muziku, a potom se pišu stihovi pjesme. Čovjek iz sjene, kako ga obožavatelji znaju nazvati, za ovaj je trio najveći oslonac i stijena. 

- Često se napijemo zajedno. Znamo se i posvađati, no do sljedećeg jutra se svi ohladimo. Dobri smo prijatelji i to je najbitnije - govori Mislav. 

 

ŠOKANTNA KRALJEVSKA TAJNA: Kad je Diana rodila sina, evo što je Charles napravio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?
NOVA GENERACIJA

Zašto su Millennialsi ludi za prirodnim proizvodima?

Ah, ti Millennialsi. To je generacija koja nameće trendove, stoga je i među najvećim potrošačima, pokazalo je istraživanje agencije Pew Research. Obuhvaća sve rođene između 1980. i 2000. godine

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?
FOTOSTARENJE

Znate li što UVA i UVB oznake znače i koliko štete vašoj koži?

Mnogi misle da je kožu potrebno mazati zaštitnom kremom samo kada su na plaži, no sunce oštećuje kožu i pri svakodnevnom izlaganju. Zato se trebate zaštititi i pri najmanjem izlasku na sunce, čak i za oblačnih dana
Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae
PROMO

Matirajuća krema SPF 30 sa smiljem i 3D Pro-algae