Obavijesti

Show

Komentari 0

Trudna Britney se povlači s društvenih mreža: Mali predah

Trudna Britney se povlači s društvenih mreža: Mali predah
3

Pjevačica je ovu vijest da uzima pauzu objavila na Instagramu, uz video bebe, koja nosi sunčane naočale i izležava se u minijaturnom salonu

Uzimam kratak predah od društvenih mreža. Šaljem svoju ljubav i Bog vas sve blagoslovio, napisala je Britney Spears (40) u posljednjoj objavi na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Pjevačica je ovu vijest da uzima pauzu objavila na Instagramu uz video bebe, koja nosi sunčane naočale i izležava se u minijaturnom salonu. 

Podsjetimo, Spears je nedavno otkrila da očekuje dijete sa zaručnikom Samom Asgharijem (28) i to na vrlo simpatičan način. Kako je ispričala, isprva je mislila da se samo udebljala i da joj trbuh raste zbog hrane. 

- Napravila sam test za trudnoću... Dobit ću bebu. Trbuh raste, nadam se da nisu blizanci unutra - rekla je Spears. Sam jedva čeka postati otac. 

Nakon što je Britney objavila da je trudna javio se i bivši suprug
Nakon što je Britney objavila da je trudna javio se i bivši suprug

A o svemu se oglasio i Sam na Instagramu.

- Očinstvo je za mene nešto čemu sam se oduvijek nadao i ne uzimam to olako. Mislim da je to najvažniji posao koji ću ikada raditi - pojasnio je. 

Pjevačica već ima dvoje djece, Seana Prestona (16) i Jaydena Jamesa (15) iz braka s Kevinom Federlineom. Obožavatelji na društvenim mrežama ostali su zatečeni sretnom viješću, a Britney i Samu zaželjeli su sve najbolje s prinovom. 

- Zaslužila si sreću. Bit ćete super roditelji - napisali su.

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA