Show

Komentari 3

Nakon što je Britney objavila da je trudna javio se i bivši suprug

Nakon što je Britney objavila da je trudna javio se i bivši suprug

Vijest o prinovi pjevačica je potvrdila preko Instagrama. Priznala je i da tijekom trudnoće neće baš izlaziti jer želi izbjeći fotoreportere koji bi je mogli uslikati

Pjevačica Britney Spears (40) objavila je nedavno sretnu vijest da je ponovno trudna, a sada se oglasio i njezin bivši suprug Kevin Federline s kojim ima dvojicu sinova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Kevin je preko svog odvjetnika Marka Vincenta Klapana poslao poruku svojoj bivšoj i njezinom zaručniku Samu Asghariju.

- Kevin je doznao da je Britney na Instagramu objavila trudnoću. Želi joj sretnu i zdravu trudnoću te čestita njoj i Samu, ispred njih je uzbuđenje roditeljstva - izjavio je Vincent za NBC News.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno počela primjećivati koliko se zapravo udebljala pa je napravila test za trudnoću. Vijest o trudnoći objavila je na Instagramu, a priznala je i da neće baš izlaziti. Želi izbjeći fotoreportere koji bi je mogli uslikati. A uz sve to, prisjetila se neugodnih situacija iz prethodnih trudnoća.

-  Teško je jer sam imala perinatalnu depresiju kad sam bila trudna (op.a. skupni termin za prenatalnu depresiju, prije rođenja djeteta i postporođajnu depresiju, nakon rođenja djeteta). Moram reći da je to bilo apsolutni užas - pojasnila je Spears pa nadodala:

- Žene o tome tada nisu razmišljale. Neki su smatrali opasnim da se žene na to žale, a trudne su. Ali sada žene o tome pričaju. Hvala Isusu da tu bol ne moramo čuvati kao tajnu.