Show

Komentari 11

Trump sumnja da je Baldwin namjerno pucao u snimateljicu: 'On nije stabilan, to je luđak!'

Trump sumnja da je Baldwin namjerno pucao u snimateljicu: 'On nije stabilan, to je luđak!'

Alec Baldwin je godinama bio žestoki kritičar Trumpa, koji se sada oglasio o tragediji na snimanju filma 'Rust'. Bivši predsjednik SAD-a propitkuje istinitost glumčevih izjava da nije povukao okidač na filmskom pištolju

Alec Baldwin (63) je i dalje pod istragom zbog tragedije na snimanju filma Rust, a sada ga je bivši američki predsjednik Donald Trump (75) prozvao 'luđakom' i 'nestabilnom osobom'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjećamo, snimateljica Halyna Hutchins u listopadu je poginula na setu vesterna, nakon što je Baldwin pucao u nju iz pištolja rekvizita.

Bivši predsjednik je na kraju svog nedavnog intervjua za The Daily Wire prokomentirao Aleca Baldwina, koji je dugo bio njegov otvoreni kritičar. Naime, prije nekoliko godina Baldwin je u showu Saturday Night Live izveo nimalo laskavu imitaciju Trumpa, koja je postala viralna.

- Godinama me oponašao, mislio sam da je užasan u tome, postoje druge ljudi koji to rade puno bolje - rekao je Trump, pa se osvrnuo na Baldwinovu izjavu da nije povukao okidač nego da je pištolj sam opalio.

FILE PHOTO: Former U.S. President Donald Trump speaks at the Conservative Political Action Conference in Orlando

- On je uvijek u problemu. Mislim, uzima pištolj za koji je rekao da nije povukao okidač, a onda su stručnjaci rekli da nije moguće da taj konkretni pištolj to može - istaknuo je bivši predsjednik.

- I dalje je uperio pištolj u ovu ženu i dogodilo se da je opalio, a ona čak nije bila ni glumac, tako da nije da je ona bila dio scene. Je li to učinio namjerno? Ne znam, mislim, vi meni recite - nastavio je. Voditeljica Candace Owens se uključila i istaknula da Baldwin nije stabilan, s čime se Trump složio.

- Definitivno nije, on definitivno nije stabilna osoba - on je zapravo luđak - zaključio je.

Former U.S. President Trump speaks at his golf club in Bedminster, New Jersey

Najčitaniji članci