Obavijesti

Show

Komentari 6

Tužne sudbine glumaca 'Beverly Hillsa': Dylan je iznenada umro, a Brenda otkrila kako ima rak

Tužne sudbine glumaca 'Beverly Hillsa': Dylan je iznenada umro, a Brenda otkrila kako ima rak
56

Popularna serija 'Beverly Hills 90210' obilježila je 90-e, ali glumce iz serije prati tragična sudbina

VIDEO

Nedavno je 52-godišnja američka glumica Shannen Doherty otkrila kako prodaje svoju imovinu kako bi 'olakšala život svojoj majci kad umre'. Glumica koja je poznata po ulozi Brende Walsh već duže vrijeme se bori s karcinomom. Naime, 2015. joj je dijagnosticiran rak dojke, a prošle godine je saznala da je rak metastazirao. Rak joj se prvo proširio na mozak, a sada i na kosti. 

Zvijezda serije 'Beverly Hillsa' rasprodaje svu svoju imovinu: Pripremam se za vječni odlazak
Zvijezda serije 'Beverly Hillsa' rasprodaje svu svoju imovinu: Pripremam se za vječni odlazak

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem prije nje. Budući da će joj biti tako teško, želim joj olakšati neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišne jedinice pune namještaja - objasnila je Doherty i dodala je da pregledava stvari koje posjeduje kako bi ih donirala ili prodala ako joj se nešto dogodi. 

The 5th Biennial Stand Up To Cancer - Los Angeles
Shannen Doherty prisjetila se svađe s kolegicom iz 'Beverly Hillsa': 'Naljutila se na mene'
Shannen Doherty prisjetila se svađe s kolegicom iz 'Beverly Hillsa': 'Naljutila se na mene'

Nezdrava prehrana dokrajčila je 'zločestog dečka devedesetih'

Glumičinog partnera Dylana McKaya u popularnoj seriji utjelovio je Luke Perry koji je iznenada preminuo 4. ožujka 2019. u 53. godini od posljedica moždanog udara. McKay je često bio opisivan kao 'zločesti dečko devedesetih', a svojim izgledom osvojio je obožavateljice serije i tako postao njihova prva simpatija. 

Perry je još 2015. godine na rutinskom pregledu otkrio kako ima predtumorske izrasline na debelom crijevu. Tada je pristao na operaciju koja mu je spasila život, a kasnije je naglašavao kolika je važnost preventivnih pregleda.

- Trenutačno u Americi živi 23 milijuna ljudi koji su već trebali otići na kolonoskopiju, ali još nisu. I koji bi trebali. Da sam kasnije otišao doktoru, suočio bih se s nečim gorim. A da sam ranije otišao doktoru, bolje bih prošao  - ispričao je Luke tada za Daily Mail

2018 iHeartRadio Music Festival

Glumac je nakon dijagnoze promijenio prehrambene navike, a upravo je nezdrava prehrana presudila popularnom glumcu. 

Bogatašicu Tori prate dugovi: 'Teško se prebaciti sa zlatne žlice na plastičnu'

Donna Martin Silver se zbog disleksije često mučila u školi, a krilatica 'Donna Martin je maturirala' postala je dijelom pop kulture. Naime, suočila se s potencijalnom zabranom maturalne svečanosti zbog kršenja pravila škole, ali zahvaljujući podršci prijatelja uspjela je završiti srednju školu i maturirati. 

Donnu je utjelovila glumica Tori Spelling (50), a mnogi su komentirali tada kako je ulogu u popularnoj seriji dobila zbog oca koji je bio producent serije. Glumica je tijekom desetogodišnjeg emitiranja serije, uspjela osigurati sebi ugodan život, ali čim su se kamere ugasile, krenuli su financijski problemi. Kako bi se izvukla iz dugova, 2007. je krenula s reality emisijom 'Tori & Dean: Inn Love' te je izdala i nekoliko knjiga, navodi Page Six.

Bizarno! Zvijezda serije 'Damin gambit' pokazala tortu sa svog vjenčanja i šokirala pratitelje
Bizarno! Zvijezda serije 'Damin gambit' pokazala tortu sa svog vjenčanja i šokirala pratitelje

Nikad nije znala s financijama pa se jednom prilikom i našalila u svojim memoarima kako je teško 'kada odrasteš na zlatnoj žlici prebaciti se na plastičnu'. Prošle godine razvela se i od supruga Deana McDermontta (56) i tada je živjela u kamperu s njihovih petero djece, navodio je Daily Mail. Sa suprugom Deanom, s kojim je imala aferu dok je bila još u braku s prvim suprugom, ušla je u ogromne dugove koji traju i dalje. 

U braku su proveli 18 godina, a i prije razvoda Tori i Deana šuškalo se o problemima i trzavicama.

- S velikom tugom i teška srca osjećam da smo nakon 18 godina provedenih zajedno i petero nevjerojatne djece, Tori i ja odlučili krenuti svatko svojim putem i započeti novo vlastito putovanje - napisao je tom prilikom Dean u objavi na društvenim mrežama.

On je krajem 2013. i priznao kako je varao suprugu koja je tada doživjela živčani slom. Kako je rekao, supruga je često vikala na njega i bila lošeg raspoloženja, zbog čega je počeo tražiti utjehu u drugim ženama, ali je požalio. Kasnije se liječio i u klinici za ovisnike o seksu. 

Tuča s bandom i propali brakovi obilježili su plavog Stevea

59-godišnji Ian Ziering proslavio se ulogom Stevea Sandersa u seriji 'Beverly Hills 90210', a na Staru godinu potukao se s motociklističkom bandom. U automobilu glumca bila je i njegova desetogodišnja kći Penna. Tada je objavljena i snimka na kojoj se vidi kako Ziering izlazi iz automobila i udara motociklista, a nakon toga na njega nasrće nekoliko ljudi, a jedan je krenuo i motorom na glumca. 

Profimedia

Strani mediji prvo su javljali kako je glumčev automobil udaren i da je zbog toga krenuo na motocikliste. Nekoliko dana nakon događaja Page Six naveo je kako po novom videu izgleda da banda nije napala glumca kako se vjerovalo nego da je glumac izašao iz automobila i krenuo u napad. 

Osim toga, glumac iza sebe ima dva propala braka i dvoje djece. Od 1997. do 2002. bio je u braku s glumicom i nekadašnjom Playboy zečicom, Nikki Schieler (53). 2019. razveo se od druge supruge Erin i to nakon deset godina braka. S Erin je dobio dvije djevojčice Miju i Pennu.

Glumica priznala: 'Nevinost sam izgubila u 35. godini. Osjećala sam veliki pritisak zbog toga...'
Glumica priznala: 'Nevinost sam izgubila u 35. godini. Osjećala sam veliki pritisak zbog toga...'

Brojni problemi glumaca koji nisu ponovili uspjeh iz serije

Jason Priestley (54), koji je u seriji 'Beverly Hills 90210' glumio je brata Brende Walsh, još je za vrijeme serije imao problema s alkoholom.

THE CANADIAN PRESS 2017-03-12

52-godišnja Jennie Garth, koja je u seriji utjelovila Kelly, imala je zdravstvenih poteškoća koje je dugo skrivala od javnosti. Kasnije se otkrilo da boluje od osteoartritisa. Također, prošla je i kroz dvije rastave, a trenutno je u trećem braku s Daveom Abramsom, još od 2015. godine.

Brian Austin Green (50) utjelovio je Davida Silvera u popularnoj seriji, a 2022. je otkrio kako je zbog upalne bolesti debelog crijeva bio prikovan za krevet. Trenutno je zaručen s plesačicom Sharnom Burgess (38) s kojom ima sina, a prije toga bio je u braku s Megan Fox s kojom ima tri sina, a konačno su se razdvojili 2019. nakon nekoliko pokušaja mirenja.

2010 Toronto International Film Festival - Passion Play Screening
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti