Show

Komentari 44

Tužni Jasmin zapjevao uz film 'Toma' nakon izlaska iz 'Braka na prvu': Ostao sam opet sam!

Tužni Jasmin zapjevao uz film 'Toma' nakon izlaska iz 'Braka na prvu': Ostao sam opet sam!

Nakon neočekivanog raspleta u prošloj epizodi 'Braka na prvu', u kojoj je njegova supruga odabrala drugog kandidata, Jasmin se oglasio na društvenim mrežama emotivnim videom

U jučerašnjoj epizodi 'Braka na prvu' show su napustila dva para - Sanela i Jasmin te Erna i Edin. Tajna romansa Edina i Sanele konačno je izašla na vidjelo, a Jasmin se nakon emisije oglasio na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jasmin je snimio kako ispred televizora pjeva pjesmu 'Ponoć' iz filma 'Toma', koju izvode Aco Pejović i Suzana Branković.

- Ostao sam opet sam, ponoć je, nikog nema koga znam. Srce mi noćas tugom tuguje, jer tvoje reci ne čujem - pjevao je, zatim ustao i popio gutljaj pive.

- Ja nemam više, nemam više razloga da volim, ja nemam nikog da mi kaže kako da prebolim. Dani idu, prolaze mi ljeta, hej, sudbino moja prokleta - nastavio je Jasmin.

- Ljubav je pobijedila - napisao je u opisu videa, na kojem je skupio više od tisuću pregleda. Snimka je nasmijala mnoge njegove pratitelje, a neki su mu napisali i poruke ohrabrenja.

'Ne daj se, Jale', 'Živi život i uživaj, ima žena', 'Ne zna ona što propušta moj Jasmine' i 'Ostani jak, najbolji si', pisali su mu u komentarima.

Najčitaniji članci