Obavijesti

Show

Komentari 15

Tužni kraljevski par: Božićno jutro ne smiju provesti zajedno

Tužni kraljevski par: Božićno jutro ne smiju provesti zajedno
13

Bivši kraljičin kuhar objasnio je kako žene kraljevske obitelji doručkuju u spavaćoj sobi, dok se muškarci skupe u blagovaoni. U 8.30h se poslužuje tradicionalni doručak s jajima, slaninom, gljivama, ribom i bubrezima

VIDEO

Iako im je ovo prvi Božić kao vjenčanom paru, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) i princ Harry (34) božićno jutro ipak neće provesti zajedno.

Royal Variety Performance - London

Ovakva odluka nije njihov osobni izbor. Naime, božićna tradicija u kraljičinoj rezidenciji u Norfolku gdje obitelj provodi blagdane zahtjeva da žene i muškarci provode božićno jutro razdvojeni.

Bivši kraljičin kuhar Dar­ren Mc­Grady objasnio je za Mail on Sunday kako žene kraljevske obitelji doručkuju u spavaćoj sobi, dok se muškarci skupe u blagovaoni.

WellChild Awards - London

U 8.30 se poslužuje tradicionalni doručak s jajima, slaninom, gljivama, dimljenom ribom i bubrezima sa žara.

- U mnogim aristokratskim domovima i dalje se njeguje ova dugogodišnja tradicija, a razlog je što kada je par vjenčan, muškarci silaze na doručak dok su žene ostajale u spavaćim sobama - objašnjava stručnjak Grant Har­rold.

S obzirom na to kako najdraži kraljevski par voli provoditi svaki trenutak skupa, možda će im ova tradicija teško pasti. 

Gotovo da ne pamtimo njihovo odvojeno pojavljivanje u javnosti. Sretni supružnici svaki trenutak provode zajedno, bilo da se radi o službenim, odnosno protokolarnim dužnostima, ili u uživanju u privatnim trenucima, koji su zbog silnih obaveza poprilično rijetki.

Royal tour of Tonga - Day Two

Harryju je ovakva zapovijed posebno teško pala jer beba koju Meghan nosi sve više aktivnija. Na dodjeli britanskih modnih nagrada početkom ovog tjedna beba joj nije 'dala mira'.

Dok je direktorica Givenchyja Clare Waight-Keller (48) držala govor, Meghan je osjetila kako joj se beba rita. Vojvotkinja je stavila obje ruke na trbuh i zažmirila dok joj je beba zadavala, čini se, jake udarce, piše Daily Mail.

Celebs on stage at The British Fashion Awards

Vojvotkinja je obukla haljinu koja otkriva jedno rame, međutim, ona nije bila sporna.Imala je crni lak na noktima, a pravilo kraljevske obitelji glasi da članice smiju imati nalakirane nokte, ali boje moraju biti vrlo suptilne.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama