Obavijesti

Show

Komentari 11

Tyson: Na granici sam života i smrti, lagao sam da sam 'čist'

Tyson: Na granici sam života i smrti, lagao sam da sam 'čist'
6

Boksač je na novinskoj konferenciji izjavio da želi biti trijezan i promijeniti svoj život jer je na rubu umiranja. Priznao je da posljednjih šest dana ne pije i ne uzima droge

VIDEO

Bivši boksački prvak u teškoj kategoriji otkrio je šokantne podatke o sebi na novinskoj konferenciji u petak. Priznao je da je pravo čudo što posljednjih šest dana ne uzima alkohol ili droge iako se još prošle godine javno pohvalio da je već tri godine 'čist'. Tyson ne krije da se sada nalazi na granici života i smrti.

- Ponekad sam loš, učinio sam mnogo loših stvari, ali želim oprost. Želim promijeniti svoj život, želim živjeti drukčijim životom. Želim biti trijezan, ne želim umrijeti. Na rubu sam umiranja jer sam opaki alkoholičar. Lagao sam svima govoreći da sam trijezan, ali to nije tako. Ovo je moj šesti dan - rekao je Mike koji je dosad triput bio na rehabilitaciji.

Priznao je da je prije pet godina razmišljao o samoubojstvu i predoziranju i to neposredno prije nego što mu je 26. svibnja 2009. godine umrla četverogodišnja kćer Exodus koja je preminula dan nakon što ju je brat našao kako visi sa sprave za trčanje u obiteljskom domu. Djevojčica se ugušila jer je zapela glavom za kabel koji je visio s konzole na isključenoj napravi za trčanje.

- Nisam mislio da ću biti ovdje još dugo. Planirao sam se ubiti. Predozirao bih se svake noći. Nisam mogao vjerovati da sam živ kad bih se probudio. Živjeti život za mene je drukčije. To je bio pakao, no sretan sam što sam živ - rekao je.

Progovorio je i o svojim nastojanjima da se pomiri s Teddyjem Atlasom, svojim bivšim trenerom. Priznao je kako je znao da će se i on pojaviti u petak tijekom promocije ESPN's Friday Night Fights ne krijući da je razmišljao kako će reagirati kada ga ponovno vidi.

- Nisam imao dobru misao na umu u prvom trenutku jer sam negativna osoba. Ja želim raditi loše stvari - rekao je Tyson i poručio bivšem treneru da se više ne želi boriti s njim.

- Bio sam u krivu, žao mi je - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško