Obavijesti

Show

Komentari 6

U 2014. rastali su se Mariah i Nick, Gwyneth i Chris, Guetta

U 2014. rastali su se Mariah i Nick, Gwyneth i Chris, Guetta
10

Neki od njih u braku su proveli jedva godinu dana, a neki su kroz dobro i zlo prolazili i više od 20 godina. Evo tko se ove godine odlučio na odvojeni život

VIDEO

1. Kris i Bruce Jenner

Iako su već od prošle godine živjeli odvojeno, Kris je tek u rujnu ove godine skupila hrabrosti i podnijela zahtjev za rastavu. Kao razloge su naveli nepomirljive razlike. Kris (59) i Bruce Jenner (65) u braku su bili 23 godine, a zajedno su dobili kćeri Kendall (19) i Kylie (17).  Sa snimanjem reality showa 'Keeping Up With The Kardashians' započeli su 2007. godine i tada je njihova obitelj počela stjecati svjetsku slavu.  Uskoro počinju sa snimanjem desete sezone showa, a Bruce će se pojavljivati minimalno. 

PA/Pixsell

2. Snježana Mehun i Mihael Galeković

Par se upoznao 2005. godine, a vjenčali su se u siječnju 2011. godine. No bračna sreća nije potrajala. Početkom ove godine Snježana Mehun (42) i Mihael Galeković (35) odlučili su okončati svoju ljubavnu priču. Kad je potvrdila da se rastaju, Mehun je izjavila da je mislila da će trajati zauvijek. No kako je objasnila, za kraj ljubavi nisu krive treće osobe, a u zadnjih godinu dana njihov je odnos iz ljubavnog prešao u prijateljski. 

Davor Višnjić/Pixsell

3. Hilary Duff i Mike Comrie

Početkom godine još je jedan par odlučio okončati svoj brak. Hilary Duff (27) i Mike Comrie (34) odlučili su se na odvojeni život. Svoju odluku su preispitivali neko vrijeme, a na kraju su shvatili da bolje funkcioniraju samo kao prijatelji.  Zajedno imaju dvogodišnjeg sina Lucu zbog kojeg su ostali u dobrim odnosima. 

Pixsell

4. Cathy i David Guetta

Ove godine u ožujku mnoge je iznenadila vijest o rastavi francuskog DJ-ja. David Guetta (47) i Cathy (47) okončali su svoj brak poslije 24 godine. Iako razlozi rastave nisu poznati, Cathy je navodno bila ljubomorna na svjetske zvijezde u Davidovoj blizini. Upoznali su se 1990. u pariškom klubu, a vjenčali su se iste godine. Imaju dvoje djece, sina Tima Elvisa (10) i kćer Angie (6). 

Pixsell

5. Robin Thicke i Paula Patton

Zbog pjevačeve sklonosti flertovanju, i njegovom je braku došao kraj. Robin Thicke (37) i Paula Patton (38) rastali su se poslije devet godina braka. Zajedno su bili od djetinjstva. Iako je Robin pokušao vratiti Paulu stihovima u pjesmama koje joj je pisao, to mu nije uspjelo. Nije mogla prijeći preko njegovih afera s brojnim obožavateljicama. 

Pixsell

6. Gwyneth Paltrow i Chris Martin

U ožujku ove godine holivudska glumica obratila se medijima i javnosti putem svoje službene stranice o kraju svog braka s Chrisom Martinom (37). Gwyneth Paltrow (42) priznala je da je s frontmanom grupe Coldplay na problemima u njihovom braku radila više od godinu dana. Nakon što su vidjeli da se stvari ne mogu popraviti, donijeli su konačnu odluku. Zbog djece, kćeri Apple (9) i sina Mosesa (7) i dalje puno vremena provode zajedno. 

gwyneth paltrow blog

7. Jeremy i Francis Clarkson 

Napisi o izvanbračnim aferama presudili su kraju braka voditelja popularne emisije o automobilima 'Top Gear'. Jeremy Clarkson (54) i Frances Cain (52) rastali su se poslije 21 godine braka. Frances je godinama trpjela Jeremyjeve prevare, a njezini prijatelji bili su jako sretni jer se odlučila na ovaj korak. Zajedno imaju dvije kćeri i sina. Clarkson iza sebe ima još jedan brak s Alexom Hall.  

Pixsell

8. Adriana Lima i Marko Jarić 

Nakon što se već u ožujku pisalo da slavna manekenka i srpski košarkaš ne žive zajedno, par je dva mjeseca kasnije u priopćenju potvrdio da se rastaju. Brak su odlučili okončati nakon pet godina. Roditelji su djevojčica Valentine (4) i Siene (1) koje su nastavili zajedno odgajati. Glasine o razlozima raspada braka su različite. Pisalo se tako i da je Lima (29) ostavila Jarića (36) zbog drugog muškarca. 

Goran Jakuš/Pixsell

9. Mariah Carey i Nick Cannon

Iako su se u javnosti trudili djelovati idilično, njihov odnos dugo je vremena bio daleko od toga. Braku Mariah Carey (44) i Nicka Cannona (34) kraj je došao poslije šest godina. Još prije ljeta su prestali živjeti skupa zbog teškog Mariahinog karaktera. Potpisali su ugovor o šutnji prema kojem Nick o njihovim razmiricama ne smije govoriti. Navodno je Nick inicirao rastavu jer je zabrinut za emocionalno stanje pjevačice pa se odlučio rastati zbog dobrobiti njihove djece. Par ima trogodišnje blizance, a vjenčali su se 2008. poslije samo dva mjeseca veze. 

Instagram

10. Avril Lavigne i Chad Kroeger

Iako su u srpnju proslavili prvu godišnjicu braka, samo dva mjeseca kasnije mediji su prenijeli da se Avril Lavigne (29) i Chad Kroeger (39) rastaju. Producent je svojim najbližim prijateljima govorio da je njihovom braku došao kraj. Avril iza sebe već ima jedan propali brak s gitaristom i pjevačem Deryckom Whibleyem. Njihov brak trajao je četiri godine. 

Reuters/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega