Obavijesti

Show

Komentari 1

U Aquarius A1 klubu čeka vas večer "Hard2Core" eventa!

U Aquarius A1 klubu čeka vas večer  "Hard2Core" eventa!
1

Uzlazna putanja zvuka je zagarantirana, kao i skakanje BPM-ova na brojaču kroz noć od 150 do bezumnih 200+, te hard-techno, schranz, industrial i hardcore zvukove.

VIDEO

Hard2Core" strikes again! - "50/50 edition" se posljednji put održao 2012. godine, a fanovi hardtechno i hardcore zvuka još uvijek znaju spomenuti upravo tu večer kao "ogledni primjer" kako bi to trebalo izgledati kad netko kaže "RAVE". 

- Party će se održati u petak, 28.03.2014. u klubu Aquarius A1. Ovoga puta na repertoaru su samo tvrdi zvukovi - hard-techno, schranz i hardcore. Dakle, pred nama je Hard2Core večer u svom izvornom obliku, a nastupaju zločesti, brzi i nemilosrdni dječaci, rezidenti H2C-a: Flame i Blurix.

Krećemo s hardtechnom i kroz sve brže i žešće zvukove putujemo prema stanici hardcore-a kojim jurimo do krajnjeg odredišta.

Flame je poznat po svojim energičnim hardtechno / schranz nastupima kojima je kroz godine Diggarama serijala partyja razveseljavao vesele ravere, baš kao i na prvoj večeri Hard2Core programa gdje je zapalio atmosferu i ostavio nas bez riječi. - Što više reći nego "nastavak slijedi".

Blurix je nestašni, ali ponosni sin Zagreba grada; DJ i producent, osnivač Hard2Core programa, Blurred Motion Records (prve zagrebačke hardtechno izdavačke kuće), kao i suosnivač internacionalno poznatog Diggarama net-labela i party organizacije u kojoj s prijateljem i kolegom DraCom tvori dinamični "Diggarama Team". Od njega možemo očekivati...pa, možemo očekivati mnogo, i neće razočarati jer uvijek daje maksimum - bilo kroz tvrde, vatrene i brutalne setove koji "ruše zidove" i testiraju temelje klubova i plesnih podija; ili kroz svoje nastupe gdje ruši granice između DJa i publike, stapajući se s raverima kroz žar koji pokazuje pri samom sviranju. Njegovi produkcijski radovi danas krase setove brojnih velikana kao što su: DJ Ogi, Buchecha, Jason Little, Viper XXL, itd. Neke od izdavačkih kuća koje potpisuju njegove radove su: Predator Records, The Devils Rejects, Sounds Diabolic Records, Blurred Motion Records, Zimmer Records, Diggarama, itd.

Nastavljamo beskompromisno, brzo i žestoko. - 28.03.2014. uzlazna putanja zvuka je zagarantirana, kao i skakanje BPM-ova na brojaču kroz noć od 150 do bezumnih 200+, te hard-techno, schranz, industrial i hardcore zvukove. Vrata Aquarius A1 kluba se otvaraju i čarobna večer još jednog "Hard2Core" eventa počinje u 23h... i skačemo do zore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega