Obavijesti

Show

Komentari 36

U čednom izdanju: Odlučila da više neće isticati bujne grudi?

U čednom izdanju: Odlučila da više neće isticati bujne grudi?
16

Nakon što je raskošnim dekolteom zasjenila premijeru filma 'Gnothi Seauton', djevojka Bruna Kovačeviča na koncertu Borisa Novkovića sasvim je sakrila grudi

VIDEO

Matea Franić (26) na koncert Borisa Novkovića došla je sa svojim dečkom Brunom Kovačevićem (47). Ovaj put nije bilo 'ni d od dekoltea' već je došla u laganoj majici kratkih rukava te dugim hlačama s uzorkom dok je Bruno bio u plavoj košulji i cipelama te bijelim hlačama.

Nakon što su nakon nedavne premijere filma 'Gnothi Seauton' svi nekoliko dana više pričali o njezinom dekolteu nego o samom filmu, očito je odlučila pojavljivati se u javnosti u nešto čednijem izdanju. Podsjetimo, na premijeri je bila u bijelom sakou ispod kojeg nije imala ništa obučeno pa je cijelo vrijeme 'muku mučila' kako ne bi pokazala previše.

Osim para, na Borisov koncert u Lisinskom došli su i Tamara Garbajs, Marko Vrdoljak, Dalibor Petko, Vlado Kalember, Denis Dumančić i mnogi drugi.

Boris Novković (47) je pak odradio sjajan koncert za koji ga je publika nagradila ovacijama. Svi su s njim uglas pjevali sve njegove pjesme od početka pa do kraja koncerta.

VIDEO

Prvi put pjevao je uz pratnju Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem legendarnog maestra Zdravka Šljivca, koji je dao posve poseban i bezvremenski 'štih' Borisovim pjesmama. Posebna gošća iznenađenja bila je atraktivna kubanska diva Olvido Ruiz Castellanos koja se zadivljujućim vokalom pridružila Borisu u izvedbi pjesme 'Ko je kriv', a uz pratnju zbora Husar & Tomčić glazbene škole otpjevali su hit 'Live And Let Die'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu