Obavijesti

Show

Komentari 66

U Cristianov krevet ulazile su većinom manekenke: Ljubio je Irinu, a zaveo Kim i Paris Hilton

U Cristianov krevet ulazile su većinom manekenke: Ljubio je Irinu, a zaveo Kim i Paris Hilton
14

Portugalac je započeo vezu s ruskom manekenkom 2010., a raskinuli su 2015. Njegov prijatelj navodi kako je razlog prekida bio to što je Irina htjela dijete, ali Ronaldo se tada tome protivio jer je već imao sina

VIDEO

Ljubavni život Cristiana Ronalda (35) oduvijek je intrigirao javnost, i to ne samo zbog njegova atraktivnog izgleda, već i zbog teorije zavjere kako je on zapravo homoseksualac.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Ipak, Portugalac to nikada nije potvrdio. Trenutačno je u vezi s Georginom Rodriguez (26), a evo koje dame je ovaj nogometaš dosad ljubio.

Jordana Jardel (38)

Ova brazilska manekenka bila je prva njegova djevojka za koju je javnost čula. S njom se zabavljao 2003., na samom početku nogometne karijere. Inače, ona je sestra Ronaldovog nekadašnjeg suigrača u Sportingu, Márija Jardela (47).

Merche Romero (43)

Veza s portugalskom manekenkom trajala je od siječnja 2005. do rujna 2006., dok je nogometaš igrao za Manchester United. 

Gemma Atkinson (36)

S britanskom manekenkom i glumicom započeo je vezu 2007., no ljubav je 'pukla' nakon samo četiri mjeseca. Atraktivnoj plavuši navodno je smetala medijska pažnja koju je Ronaldo izazivao.

Nereida Gallardo (37)

Španjolska manekenka i Ronaldo započeli su vezu početkom 2008., ali nije potrajala ni do ljeta. Ona je jednom prilikom otkrila kakav je Portugalac u krevetu.

Ljubavna priča Ronalda i Georgine: Zbog njega uvijek spavam u seksi donjem rublju
Ljubavna priča Ronalda i Georgine: Zbog njega uvijek spavam u seksi donjem rublju

- Prema meni je uvijek bio kulturan, pun ljubavi i pažnje, pravi džentlmen. Nikad nije bio agresivan, ni blizu. Jednostavno ne mogu da zamislim da je prema nekoj ženi grub i da je prisiljava na bilo što. Nije agresivan u krevetu - ispričala je.

Cristiano Ronaldo Sighting - Manchester

Paris Hilton (39)

Najpoznatija svjetska neradnica navodno je zavela Ronalda 2009. na jednoj zabavi na Beverly Hillsu.

2019 FN Achievement Awards - New York

Kim Kardashian (40)

Svjetski mediji su 2010. pisali o njihovom zajedničkom odmoru u Španjolskoj. 

- Kim i Ronaldo strastveno su se ljubili i bili su jako prisni. Izgledalo je da se dobro zabavljaju, smijali su se cijelo vrijeme - rekao je konobar koji ih je posluživao na večeri.

Irina Shayk (34)

Portugalac je započeo vezu s ruskom manekenkom 2010., a raskinuli su 2015. Njegov prijatelj navodi kako je razlog prekida bio to što je Irina htjela dijete, ali Ronaldo se tada tome protivio jer je već imao sina i bio je samo fokusiran na nogomet. Ona je kasnije dobila kćer s glumcem Bradleyjem Cooperom (45).

Gala de la Liga de Futbol Profesional

Andressa Urach (33)

Bivša Miss Bum Bum, vlasnica najbolje svjetske guze, bila je i elitna prostitutka. Tvrdila je da je imala aferu s Ronaldom dok je on bio u vezi s Irinom.

- Jesi li ti Miss Bum Bum? Imaš prekrasnu guzu, upravo ono što tražim - navodno joj je rekao Ronaldo.

UEFA Nations League - League A - Group 3 - France v Portugal

- Čim sam došla, počeo me dirati. Imali smo vrlo intenzivan seks. Iako se to nikada ne bi reklo, agresivan je u krevetu. U sobi smo bili nešto više od sat vremena - napisala je Urach u autobiografiji 'Morri para Viver' (Umrijeti za život).

Lucia Villalón (32)

Poslije raskida s Irinom Ronaldo je početkom 2015. počeo vezu sa španjolskom novinarkom, no ljubav nije potrajala.

Georgina Rodriguez (26)

S argentinskom manekenkom je u vezi od 2016., a golupčići odgajaju četvero mališana. Ronaldu su surogat majke rodile troje djece: Cristiana Ronalda Juniora (10) te blizance Matea (3) i Evu Mariju (3), dok mu je Georgina rodila kćer Alanu Martinu (3).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao