Obavijesti

Show

Komentari 19

U javnost su 'procurila' pisma koja je Lady Di slala svom slugi

U javnost su 'procurila' pisma koja je Lady Di slala svom slugi
1

Cyril je kraljevskoj obitelji služio više od pedeset godina, a čini se kako je Diana s njime imala poseban odnos. Umirovljen je sa 65 godina, a prije smrti posjetio ga je i Charles

VIDEO

Princeza Diana često je slala pisma slugi iz Buckinghamske palače Cyrilu Dickmanu s kojim je bila vrlo bliska. Dirljiva pisma u kojima je Lady Di pisala o odnosu između svojih sinova i nekim osobnim problemima u siječnju će ići na aukciju, a sada su postala poznata javnosti.

- William obožava svog malog brata. Cijelo vrijeme ga grli i ljubi, a ponekad ne dopušta meni i Charlesu da budemo s njim - piše princeza.

Kada se Harry rodio, Charles je bio toliko sretan da ju je 'zatrpao' cvijećem. Čim je krenuo u školu, mlađi sin počeo je stvarati probleme.

- Dečki uživaju u školi, iako je Harry stalno u nekim problemima - stoji u jednom od pisama. Naime, Harry je nakon njezine smrti nastavio s problematičnim ponašanjem u školi pa su ga tako uhvatili kako puši marihuanu, a prije desetak godina nosio je nacističku uniformu.

Pixsell

Cyril je kraljevskoj obitelji služio više od pedeset godina, a čini se kako je Diana s njime imala poseban odnos. U jednom pismu pričala mu je o smrti svoje bake.

- Hvala ti što brineš o mojoj baki. Njena smrt bila je veliki šok za sve nas - pisala je Diana. Kada je Cyril bio bolestan, princeza je često provjeravala kako se on osjeća.

youtube

- Pišem ti ovo kratko pismo jer me zanima kako si. Žao mi je što ti nije dobro. Nedostaješ nam - stajalo je u pismu.

Dickman je umirovljen kad je imao 65 godina, a prije smrti posjetio ga je i Charles. Umro je prije četiri godine, a pisma su pripala njegovom unuku koji ih sada stavlja na aukciju. Njihova vrijednost procijenjena je na 15.000 dolara (100.000 kuna).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...