Obavijesti

Show

Komentari 15

U ljubavi Halit kao i Onur nikada ne priznaje poraz...

U ljubavi Halit kao i Onur nikada ne priznaje poraz...
4

Glumac iz sapunice '1001 noć' Halit Ergenç se u suprugu Berguzar Korel zaljubio strastveno kao i Onur u Šeherezadu. Serija mu je promijenila život

VIDEO

Uloga Onura u seriji ‘1001 noć’ jedna mi je od najdražih u karijeri, rekao je Halit Ergenç (40). Glumac ističe da su on i Onur jako slični jer obojica imaju kompliciran karakter i strastveni su u ljubavi.
- Borim se za sve u što vjerujem i za što sam vezan. Nikad ne odustajem, a posebno ne odustajem ako je riječ o ljubavi - objasnio je turski zavodnik. Halit dodaje kako se u suprugu Bergüzar Korel (28) zaljubio jednako strastveno kao i Onur u Šeherezadu. Serija mu je, tvrdi, potpuno promijenila život.
- Snimanje serije sigurno mi je najljepše i najteže razdoblje u životu - zaključio je glumac. Objašnjava kako je zbog ljubavi prema Bergüzar povrijedio bivšu suprugu Gyzem. Iako je turska javnost osudila njihovu ljubav, par se vjenčao i dobio sina Alija. Halit dodaje kako mu je trenutačno najvažniji odgoj sina, kojeg želi školovati. Ako bi htio postati glumac, Halit bi mu dopustio jer mu je, kaže, najvažnije da bude dobar čovjek.

ONUR JE SRETAN ŠTO ĆE MU ŠEHEREZADA BITI ŽENA
Tužna i uplakana zbog Kerema, Benu propušta zabavu u povodu Šeherezadina rođendana. Kerem odluči otići do Benu kako bi provjerio je li sve u redu. Onur doznaje da Benu ima problema s alkoholom te sa Šeherezadom odlazi u bolnicu. Ali Kemal ne može prestati viđati Džansel te obećava da je više nikada neće ostavljati samu. A Onur je presretan što je Šeherezada pristala na njegovu prosidbu.

ŠEHEREZADA POVJERAVA NADIDI DA SE UBRZO UDAJE
Fusun je sretna što je policija pronašla prevaranticu iz banke jer će joj izgubljeni novac biti vraćen. Međutim, iznenadi se kada joj Burhan naredi da sav novac stavi na račun koji će biti namijenjen djeci. Da mu napakosti, Fusun ispriča Nadidi kako je vidjela Burhana s Anuškom, a policija je posjetila Burhanovu tvornicu. Šeherezada odluči reći Nadidi da je konačno pristala udati se za Onura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju