Show

Komentari 6

U traileru 'Brzi i žestoki 10' pojavljuje se i preminuli Paul Walker, redatelj objasnio kako

U traileru 'Brzi i žestoki 10' pojavljuje se i preminuli Paul Walker, redatelj objasnio kako

Novi 'Brzi i žestoki' govori o prošlosti. Zlikovac kojeg glumi Jason Momoa želi se osvetiti jer su Dominic Dom Toretto (Vin Diesel) i njegov tim ukrali sef s velikom količinom novca od njegova oca

Izašao je novi trailer za 'Fast X', deseti nastavak u franšizi 'Brzi i žestoki'. Na iznenađenje mnogih fanova u traileru možemo vidjeti glumca Paula Walkera, koji je preminuo 2013. u automobilskoj nesreći. 

 

Novi trailer sadrži snimke Walkera iz petog dijela franšize 'Fast Five' iz 2011. Izgleda da će u novom filmu biti prikazane starije snimke koje prije nisu korištene. 

Novi 'Brzi i žestoki' govori o prošlosti. Zlikovac kojeg glumi Jason Momoa (43) želi se osvetiti jer su Dominic Dom Toretto (Vin Diesel) i njegov tim ukrali sef s velikom količinom novca od njegova oca.

Redatelj novog nastavka popularne franšize Louis Leterrier (49) otkrio je da se lik kojeg je Walker utjelovio, Brian O'Conner, neće ni u jednoj sceni pojaviti u sadašnjem vremenu. Što znači da ga neće rekreirati pomoću CGI-ja. 

- Pa, Brian je veoma živ u svijetu 'Brzih i žestokih' i dosta su ga zadirkivali u prethodnim filmovima. U devetom filmu, vidimo auto kako dolazi. To je nešto što je planirano. Ovaj film skače naprijed-natrag između prošlosti i sadašnjosti. Vidjet ćete Briana u prošlosti, nećete vidjeti Briana u sadašnjosti. To je nešto s čim se svi moraju suočiti. Obitelj Walker i dalje je u velikoj mjeri dio ove franšize, a  vidjet ćete i kako u ovom filmu. Samo mora biti pravi trenutak, pravi ton. Mislim da je ono što je James Wan napravio na kraju sedmog dijela bilo savršeno. Ton je bio savršen. Brian mora ponovno ući u franšizu jednako savršeno kao što ju je napustio - ispričao je Leterrier za gamesradar.com.

Podsjetimo, Walker koji je volio brze automobile i u pravom životu, poginuo je u automobilskoj nesreći 2013. godine. U to vrijeme snimao se sedmi nastavak filma. Redatelji nisu željeli da njegov lik umre u filmu pa su uz pomoć CGI-ja i njegove braće Codyja (34) i Caleba (45), koja su umjesto njega stala pred kamere, uspjeli dovršiti film s O'Connerom.

'Fast X' u kina dolazi 18. svibnja. 

Najčitaniji članci