Obavijesti

Show

Komentari 0

U petak novi Cafe: Kome zvono zvoni - Legendarni Milan Štrljić kao Hemingway na jedan dan

U petak novi Cafe: Kome zvono zvoni - Legendarni Milan Štrljić kao Hemingway na jedan dan
7

Najbolji TV magazin donosi vam i sve o Netflixovom zombi hitu 'All of Us Are Dead', popularnim showovima 'Ples sa zvijezdama' i 'Survivor' koji uskoro kreću na malim ekranima, a prisjećamo se Zdenke Vučković

Prvi put sad to javno govorim: otišao sam u penziju i nisam o tome pričao. Napunio sam i 50 godina rada.. i sve potiho. Nisam od tih koji od sebe rade 'celebrityje', od obljetnica javna slavlja, u velikom intervjuu samo za 24sata rekao nam je Milan Štrljić (69). I dalje radi neumorno, a glumca, koji se vrlo rano proslavio, trenutačno gledamo u 'Kumovima'.

U petak novi Cafe TV: Ecija je postala slavna Marlene Dietrich
U petak novi Cafe TV: Ecija je postala slavna Marlene Dietrich

Nova sezona ‘Plesa sa zvijezdama’ počinje u nedjelju. Zvijezde koje plešu znamo, kao plesače, no tek u prvoj emisiji, i to uživo, saznat ćemo tko se s kim 'upario'. Za Cafe plesači su ocijenili svoje plesne partnere...

Uz plesnu groznicu uskoro kreće i avanturistički show "Survivor". Natjecatelji su već u Dominikanskoj Republici, prve fotografije s egzotične lokacije su tu i jedva čekaju da igre krenu!

Dok se sijede množe, Željko Samardžić sve je sigurniji da bez ljubavi život nema smisla. Pjevač u zagrebačku Arenu dolazi 2. travnja, a pohvalio se i tek rođenom, četvrtom unukom Anđelijom koju zove Mrvica.

U vremeplovu se prisjećamo "naše male djevojčice" Zdenke Vučković koja nas je napustila prije dvije godine. Uvijek je u intervjuima ponosno isticala: 'Dok je djece, živjet će i moje pjesme'.

Donosimo i kompletan TV program te najbolje od sapunica, kina i streaming servisa. Samo u petak u Cafeu uz 24sata.