Obavijesti

Show

Komentari 28

'Sljedeće gaće koje nađem na podu spalit ću nasred dvorišta'

'Sljedeće gaće koje nađem na podu spalit ću nasred dvorišta'
6

Slavicu je razljutilo što stanari ostavljaju rublje gdje stignu i zbog toga im je prijetila. Duško je pak psovao jer mu se jakna uprljala na putu do otpada u koji je preseljen

VIDEO

Veliki Brat stanare je probudio ponavljajući im da danas moraju nominirati stanare s kojima više ne žele dijeliti životni prostor, da jedan od njih mora napustiti kuću. Tada su svi ustali iz kreveta.

- Mislim da mi je ovo drugi ili treći put da spavam ovako pored žene, a da mi nije sestra - rekao je Nikola dok je četkao zube nakon buđenja. 

George Rkman (39) prvi je ušao u ispovjedaonicu i rekao koga nominira za odlazak iz kuće. Prvog je nominirao Duška Bogdanovića (55) jer ga je zasmetalo što ga je Duško probudio iz sna kad je legao spavati. Za Soraju Vučelić (24) rekao je da smatra da se nije baš uklopila.

Nominirao je jer je mala

- Ona je tako mala, ne može ništa dohvatiti kad nešto treba raditi - rekao je Duško i objasnio zašto je odlučio nominirati Emu Šuker (20). Drugi kojeg je nominirao bio je George. Duško smatra da mu je dosadno jer puno puši.

Soraja je nominirala Bojanu Stojković (25)i rekla kako nema konkretan razlog. I ona je nominirala Georgea. Ema je nominirala Slavicu Đulejić (42) jer smatra da se ne uklapa, da je preglasna u odnosu na druge i da se previše ističe. Iste je razloge navela i za Duška. Mirjana Čvrljak (27) nominirala je Duška jer joj je predosadan i Emu jer je iritira, smatra da je naporna. Mila je nominirala Dražena jer joj nije baš sjeo i Duška s kojim je najmanje komunicirala. 

 - Meni ne treba ničija savjest, ja imam svoju i mogu sama razmišljati - rekla je Slavica koja je nominirala Emu i Dražena Bogdana (48).

'Mrdale guzom' i pjevale Breninu pjesmu

- Ponjela sam baby doll spavaćicu, gdje ću to nositi ovdje na otpadu. Trebali bismo si složiti neke otpadničke odore da se uklopimo - žalila se u međuvremenu Dragana Strahinjić (27) na otpadu.

Stanari u otpadu su se izležavali dok su Mila i Ema u dvorištu glavne kuće ostalim stanarima pokazivale kako znaju 'mrdati guzama'. 

- Moraš polako i onda ćeš svakog kojeg poželiš vrtjeti oko malog prsta - savjetovala je Ema Milu dok su obje uglas pjevale pjesmu Lepe Brene 'Čik, čik, čik pogodi'.

- Za mene je svaka masaža predigra nečeg lijepog - rekla je Slavica Georgeu koji joj je rekao da će je masirati ako će mu kuhati i posluživati ga. 

Psovao jer mu se jakna uprljala

Nakon što je Duško napustio glavnu kuću i pridružio se stanarima na otpadu, stanari u glavnoj kući prisjetili su ga se. On je bio presretan kad je došao uotpad jer mu nije bilo vruće. Naljutilo ga je samo to što mu se kofer otvorio dok su mu ga slali u otpad kroz cijev.

- U pi... materinu, sve se raspalo! Gledaj sad ovo, nova jakna uništena - negodovao je Duško dok je pregledavao svoje stvari koje mu je Veliki Brat poslao u otpad.

Ema je za to vrijeme bila u ispovjedaonici i pričala s Velikim Bratom što misli zašto su je stanari nominirali. Rekla je kako i sama shvaća da pretjeruje u 'šefovanju' te da je to vjerojatno bio razlog za nominacije. 

'Nedjeljko' bi se prao samo nedjeljom

Duško je pak u ispovjedaonici u otpadu rekao kako mu je jasno da je živcirao stanare prigovaranjem o vrućini. Sustanare na otpadu pohvalio je i rekao da mu se jako sviđaju. George ga je u glavnoj kući najviše naživcirao jer mu je dao nadimak Nedjeljko kad je Duško rekao da će se zbog štednje vode tuširati samo nedjeljom.

- Sljedeće gaće koje nađem uzet ću i zapaliti nasred dvorišta - prijetila je Slavica stanarima jer je živcira to što ostavljaju rublje po kući.

Veliki Brat stanarima je zatim naredio da spakiraju svu svoju odjeću u torbe. Zatim im se svima obratio Duško koji je svima koji su ga nominirali rekao kako im ne zamjera. 

Strelicu ispalio na Emu jer je najmanja

- Mila, ti si jedini razlog zbog kojeg mi je žao što sam otišao iz kuće. Što god bi mi rekla ne bi mi smetalo samo da te gledam tako lijepu - rekao je Duško Mili i zatim rekao da će on ispaliti otrovnu strelicu na jednog stanara.

- Otrovnu strelicu ispalit ću na Emu koja je najmanja i njoj sigurno neće smetati jer je ipak najmanja - rekao je Duško nakon čega je Ema počela plakati, a u dvorištu kuće pojavio se nindža koji je stajao pokraj torbe s njenim stvarima. 

I Emine stvari završile su na otpadu gdje su Nirmal Kukić (25) i Horvat Čagalj (33) probali dokučiti je li riječ o muškoj ili ženskoj odjeći. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško
Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje